3 animații cu pisici, de vizionat în familie

Piciul tău e extaziat când vede o pisică? Îi plac simpaticele animăluțe blănoase, care sunt un companion de nădejde pentru numeroase persoane? Atunci optați pentru aceste 3 animații cu pisici, numai bune de vizionat în familie.

Animații cu pisici, de vizionat în familie

  1. Motanul încălțat (Puss in Boots – 2011)

DreamWorks Animation ne invită să descoperim povestea celei mai nostime pisici din istorie, Motanul Încălțat.

Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez și proscris, Motanul Încălțat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou când pornește în aventura de-ași salva orașul. Acesta nu este singur și se bucură de niște ajutoare de nădejde: Pisi-Lăbuțe Pufoase (Salma Hayek) și Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis). Eroul nostru și al tuturor piticilor nu duce lipsă de obstacole, astfel că misiunea sa de salvare este îngreunată de fioroșii nelegiuți Jack și Jill (Billy Bob Thornton și Amy Sedaris), care fac tot posibilul ca să pună bețe-n roate eroilor noștri. Aceasta e povestea adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, și, bineînțeles… a Botinelor!

  1. Pisicile Aristocrate (The AristoCats – 1970)

În inima Parisului, o milionară extravagantă, dar cu un suflet mare, lasă moștenire întreaga sa avere Ducesei, pisica ei din înalta societate, și celor trei pisoiași ai acesteia. Urmează tot soiul de aventuri și hohote de râs, căci lacomul ei majordom pune la cale supremul plan de răpire pisicească. Singurii care mai pot salva situația sunt neînfricatul motan vagabond, Thomas O’Malley, și trupa lui de pisici iubitoare de jazz.

  1. Pisica Rabinului (Le chat du rabbin – 2011)

Acțiunea se petrece în vremuri mai îndepărtate, mai exact în Alger, anii 1920. Rabinul Sfar trăiește cu fiica sa Zlabya, un papagal gălăgios și un motan pus pe șotii. Motanul se înfruptă cu papagalul și începe să vorbescă, dar spune tot felul de minciuni. Rabinul tare ar vrea să scape de motan, dar el, îndrăgostit nebunește de Zlabya, ar fi în stare de orice pentru a rămâne alături de ea.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut