5 decorațiuni homemade din conurile de pin

Conurile de pin sunt reprezentative pentru perioada de toamnă, iar ele pot fi utilizate pentru a obține diverse atracții pentru copii.

Mai jos, îți vom sugera câteva lucruri pe care le poți construi pentru cei mici. Se obțin extrem de simplu, astfel că nu ai nevoie de abilități ieșite din comun, ci doar de ceva timp liber.

  • O simpatică albinuță. Tot ce trebuie să faci este să colorezi conul de pin în dungi galben cu negru, după care să lipește ochii, gura, aripile și gata. Pentru aripi poți folosi frunze galbene de sezon. Acum albinuța e pregătită să bâzâie. Acest tip de decor este potrivit și pentru diverse petreceri tematice, dar și ca o simplă jucărie personalizată pentru cel mic.
Albinuță din conuri de pin

Albinuță din conuri de pin

  • Diverse animale. Poți obține numeroase animale prin utlizarea conurilor de pin și a plastilinei. Cu ajutorul plastilinei de diverse culori modelezi fața și picioarele animalelor, iar conurile de pin vor reprezenta corpul. Pentru a da formă diverselor chipuri de animale, te poți inspira din cărți cu astfel de imagini, iar rezultatul va fi cel de mai jos:
Animale din conuri de pin

Animale din conuri de pin

  • Conurile de pin îți vor fi utile și dacă te gândești să creezi niște pitici.  În loc de cap poți folosi mărgele de lemn, brațele și picioare vor fi făcute din sârmă specială pentru decorațiuni craft. Aceasta o găsiți în magazine care conțin astfel de decorațiuni, cum ar fi Jumbo. Coiful îl puteți face dintr-o bucată colorată de pâslă sau din hârtie glasată.
Pitici din conuri de pin

Pitici din conuri de pin

  • Ghirlandele sunt o altă variantă prin care să folosiți ingenios conurile de pin. Dacă vreți să organizați o petrecere cu tematică de toamnă, acestea sunt ideale pentru decor. Pentru a realiza aceste ghirlande ai nevoie de o panglică sau sfoară de care să lipești conurile de pin cu un pistol de lipit. Dacă vrei un plus de culoare, poți vopsi conurile de pin în diverse culori.
Ghirlandă din conuri de pin

Ghirlandă din conuri de pin

  • Pom de crăciun. Deși mai e ceva până la mult așteptata sărbătoare de către copii, pomul de crăciun realizat din conuri de pin este o decorațiune de efect, extrem de ușor de realizat. Vopsește conurile în verde, și lipește pe alocuri mărgele colorate, în loc de globuri.
Pom de Crăciun din conuri de pin

Pom de Crăciun din conuri de pin

După cum vedeți, toamna are frumusețea ei, oferindu-ne câteva resurse naturale, ideale pentru obținerea unor decorațiuni simpatice. Iar piticul tău va fi de-a dreptul impresionat.

Sursă: mykidstime.com

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut