5 idei de cadouri de Crăciun: pentru Soț și pentru Soție

Dragii noștri, suntem pe ultima sută de metri înaintea Crăciunului, așa că dacă încă nu ați apucat să luați un dar pentru soț sau soție, mai jos veți găsi câteva idei de cadouri care, de ce nu, vă pot fi un punct de reper în misiunea de a alege ceva util, dar simpatic deopotrivă!

Idei de cadouri pentru Soț

Probabil sunteți la curent cu nevoile și dorințele lui, astfel că nu rămâne decât să ții cont de acestea și să le îmbini armonios cu originalitate:

  • Accesori vestimentare interesante. Dacă soțului tău îi place să fie fashion, atunci un astfel de cadou va fi întotdeauna binevenit. Ce zici de o pereche de șosete puțin ieșite din tipare, în culori mai îndrăznețe sau cu un model sugestiv? Sunt în vogă și în acest sezon. De asemenea, un papion mai deosebit, o pereche de butoni s-ar potrivit de minune, având în vedere ocaziile festive din această lună. Totodată, un fular și o pereche de mănuși ar putea fi extrem de apreciate de către soțul tău în sezonul rece. Poate chiar și o căciulă. La urma urmei, tu ești cea care îl cunoaște cel mai bine.
  • Accesorii de îngrijire personală. O nouă mașină de ras de tuns părul de corp îi poate fi de folos soțului tău. Aceasta poate fi însoțită de produse de îngrijire personală specifice.
  • Accesorii sportive. Dacă printre hobby-urile soțului tău se numără și sportul, atunci o investiție în acest sens pare decizia potrivită! O nouă pereche de mănuși de sală, o nouă geantă de sală sau o pereche nouă de adidași probabil îl vor bucura. O minge de fotbal/basket sau o rachetă de tenis (în funcție de preferințele sale) pot fi de asemenea potrivite.
  • Tehnologia se numără printre pasiunile sale? Și în această arie se pot găsi o mulțime de cadouri utile. O consolă PlayStation sau Xbox, un joc proaspăt apărut, o pereche de căști și lista poate continua.
  • Dacă „hobby-ul” soțului tău este repararea lucrurilor din casă, atunci te sfii să îi cumperi o trusă de scule. Probabil nu ai idee exact cum arată, însă poți cere informații în magazin.

Idei de cadouri pentru Soție

Dragi gentlameni, când vine vorba de cadourile de Crăciun, vă recomandăm să vă adresați femeilor din soțiile voastre. Nu mamelor, nu gospodinelor, pur și simplu femeilor! Deci, optați pentru cadouri care se adresează doar EI și plăcerii/nevoii sale personale, și renunțați la chestii utile în bucătărie sau prin casă! Iată câteva recomandări!

  • Accesorii de îngrijire personală. O perie rotativă de păr, un ondulator sau un epilator cu siguranță o vor încânta pe soția ta. Nu trebuie decât să ai habar de „tabieturile” sale de îngrijire, ca să știi ce accesoriu îi lipsește.
  • Produse de make-up. E perioada sărbătorilor, evenimentele festive se țin lanț, iar femeia care-ți stă la braț, trebuie să strălucească. Deci, o trusă de machiaj, un ruj, un rimel nou, un parfum sau, mai mult, un set cu parfum și crema aferentă, sunt sugestii de cadouri care pot fi cumpărate, fără să știi prea multe în această direcție.
  • Accesorii vestimentare. E posibil să fii reticent să optezi pentru haine, însă accesoriile vestimentare sunt mai ușor de ales, astfel că pot fi o opțiune. Deci, îndreaptă-ți atenția către o geantă din piele, o pereche de mănuși și un fular, un ceas sau poate niște bijuterii din colecția de Crăciun de la Pandora. Sigur o vor încânta.
  • Un voucher la masaj/spa sau un abonament la dans/aerobic, etc., în funcție de ce știi tu că practică. Masajul ni se pare o idee super ingenioasă, având în vedere că orice femeie care e și mămică, și soție, este extrem de aglomerată. Sau dacă moșul vrea să fie și mai darnic, poate îi face cadou un city break de cuplu.
  • Un set de lenjerie intimă și niște dresuri. Ar putea fi o idee de cadou. Depinde numai de obiceiurile voastre de cuplu și de modurile în care decideți să-ntrețineți pasiunea.

Spor la shopping, vă dorim! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut