ABC Kindergarten Brașov

Grădinița ABC Kindergarten din Brașov este amplasată pe strada De Mijloc, la numărul 128, fiind cu predare în limba germană.

În cadrul acestui centru educativ, copiii vor fi întâmpinați într-un mediu prietenos cu numeroase dotări. Astfel, grădinița dispune de 2 săli de grupă, grupa de 3-4 ani și grupa de 4-6 ani (fiecare grupă fiind de 14 copii); sală de joacă; materiale didactice moderne; grupuri sanitare pentru copii; sală de mese; bucătărie proprie; 2 dormitoare; sală de serbări și proiecție video; sală de gimnastică; 2 spații de joacă (gazon natural și gazon sintetic) în curtea grădiniței.

Privind oferta educațională, aceasta include numeroase activități conforme cu programa educațională elaborată de MEC, toate acestea fiind desfășurate exclusiv în limba germană. Pe lângă acestea, copiii vor desfășura și o serie de activități recreative. Acestea includ ateliere de teatru, pictură, decupaj, modelaj, gimnastică ritmică, educație fizică, precum și o mulțime de jocuri competitive.

Prin intermediul acestor activități piticii își vor dezvolta diverse abilități, printre care se numără dezvoltarea motricității fine și grosiere sau dezvoltarea ritmului prin inițierea în arta muzicală și cunoașterea intrumentelor de bază.

Mai mult, în funcție de dorințele voastre și ale copiilor, cei mici pot participa la diverse activități opționale, precum înot, ski sau muzică, sub coordonarea unui professor specializat.

Pentru mai multe detalii sau galerie foto, intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut