Activități pentru săptămâna curentă: 5-9 septembrie

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru săptămâna curentă? Uite cele mai importante evenimente care se desfășoară în oraș, pentru tine și copilul tău.

Că tot ne bate școala la ușă, propun să începem săptămâna cu un curs de antrenare a atenției și memoriei. În cadrul acestuia, copiii își vor forma și dezvolta plăcerea de a învăța. Discuțiile interesante și captivante, jocurile individuale sau experimentele de grup vor stârni interesul tuturor preșcolarilor.

Copilul tău este un mic artist? Atunci hai la Opera Comică. În perioada 1-15 septembrie se vor desfășura diverse ateliere – balet, cor, foto, oratorie și street-dance – menite să dezvolte abilitățile tuturor piticilor.

Dacă adolescentul tău este pasionat de teatru sau își dorește să experimenteze această latură a sa, propune-i Atelierul de actorie pentru adolescenți. În urma acestei experiență, copilul tău va câștiga îmcredere în sine, atenție, concentrare, dar mai ales capacitatea de exprimare fără inhibiții.

Tot pentru adolescenți, recomandăm atelierul de dezvoltare personală Cine sunt eu. Cu toții știm cât de dificilă și de tentantă este această perioadă. Tocmai pentru a înelege mai bine ce se petrece cu ei și cum pot gestiona toate trăirile și gândurile specifice adolescenței, vă invităm la acest atelier.

Dacă îți dorești ca piticul tău să învețe cum să se comporte în societate, indiferent de context, optează pentru Cursuri de maniere și comportament. În urma activităților desfășurate, copiii își vor dezvolta și unele abilități și trăsături de caracter și personalitate: comportament verbal adecvat, comportament situațional civilizat, însușirea regulilor de etichetă, eleganță în comportament, rafinament în exprimare.

Copilul tău nu are încredere în sine? Atunci hai la atelierul Îmi place așa cum sunt. Prin multă joacă, dar și activități educative, cei mici vor învăța să aibă o atitudine pozitivă, să aibă un nivel mai ridicat al stimei de sine și să aibă încredere în propriile forțe.

Vrei să petreci timp de calitate alături de piticul tău? Ce zici de niște cursuri de Yoga cu Michelle? Pe lângă beneficiile fizice și dezvoltarea armonioasă la care contribuie, prin yoga, copiii își vor îmbunătăți capacitatea de concentrare, precum și abilitățile de cooperare și comunicare.

Toate mămicile îndemânatice și pricepute sunt invitate la Mame Meseriașe la BalKaniK Festival. Evenimentul susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte. Așadar, profită de acest mod inedite de interacțiune cu alte mămici.

Părinții curioși, care vor să afle mai multe despre dezvoltarea copiilor prin joc, sunt așteptați la Workshop pentru părinți. Evenimentul va avea loc pe 9 spetembrie, iar taxa de participare este 50 de lei.

După cum observi, metodele de petrecere a timpului liber, în săptămâna curentă, sunt diverse și antrenante. Așadar, alege evenimente care se potrivesc întregii tale familii. Pentru și mai multe recomandări, accesează calendarul KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut