Activități săptămâna 22-26 August

Ai chef să faci ceva diferit? Iată care sunt recomandările noastre pentru săptămâna 22-26 August. Tabere, ateliere, spectacole sau cursuri, toate creează un mix savuros de evenimente potrivite pentru întreaga familie.

Propun să începem săptămâna cu Tabăra Alpiniștilor. Activitățile desfășurate aici îi provoacă pe cei mici la aventură, dar și la muncă serioasă. Astfel, copiii vor învăța care e atitudinea potrivită pentru a depăși obstacolele și a-și atinge cele mai înalte țeluri.

Simți că creativitatea copilului tău ar mai putea fi exploatată? Atunci hai la Atelierele de creație pentru copii. În cadrul acestora puștii își vor dezvolta abilități de bază, precum inteligența emoțională, partea artistică și creativitatea. Activitățile desfășurate aici sunt printre cele mai diverse, incluzând: jocuri de cooperare și competiție, jocuri de rol, dans și cântat, art&crafts și multe altele.

În luna august, la SanThe Fitoceainărie, copiii sunt invitați la expediții, ca adevărați exploratori, prin intermediul artei vizuale. Săptămâna aceasta cei mici sunt provocați la „Descoperiri arheologice”, prin tehnica desen pe ipsos/piatră.

Cei mai mici dintre pitici sunt așteptați la o sesiune de Playgroup la Academia de Creativitate. Știm că pentru ei joaca este cel mai la-ndemână instrument de explorare, așadar trebuie exploatat la maxim.

Într-o lume în care comunicarea se mută tot mai mult în mediul virtual, te invităm la ONE Love – Retreat reconectare între părinți și copii. Așadar, dragi părinți, haideți să redescoperiți minunata lume a copilăriei într-o super excursie la munte alături de ai voștri pitici.

Vineri nu trebuie să ratați Nocturna Muzeală când MNAR și muzeele-satelit vor fi deschise până la ora 22:00. Vineri veți putea vizita Galeria Națională, spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal și expoziția temporară „Oglinzile Orientului”.

Nu uitați de evenimentele în desfășurare Vara istoriei pe Calea Victoriei, Teatrul de Vară la Foișorul Copiilor sau Povești de vară și până-n seară.

Pentru și mai multe evenimente, accesați calendarul KidsOut. Aici veți găsi cursuri, ateliere creative și de socializare, croite pe gusturile și nevoile voastre.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut