Animația Hercule (1997)

De data aceasta vă propunem o animație ceva mai veche, însă extrem de savuroasă, cu mult suspans și aventură: Hercule (1997). Hai să pătrundem cu mic cu mare în universul zeităților și al legendelor și să-l însoțim pe Hercule în călătoria sa palpitantă!

Hercule, fiul lui Zeus, este transformat într-un semi-zeu de către Hades, stăpânul Infernului, cel care plănuiește să-l detroneze pe Zeus. Acum, tânărul jumătate om-jumătate zeu, va trebui să demonstreze că merită să fie zeu și să se întoarcă pe Muntele Olimp. Pentru asta, el trebuie să dovedească un singur lucru, că este un adevărat erou.

De-a lungul călătoriei sale presărate cu obstacole, dar și cu peripeții, Hercule va fi ajutat de calul său, Pegasus, și de antrenorul său personal, Philoctet.

Ce obstacole va înfrunta Hercule? Va reuși eroul nostru să își îndeplinească misiunea? Răspunsurile la aceste întrebări le veți afla, vizionând animația care poartă numele îndrăgitului personaj legendar!

Animația este realizată de Walt Disney Pictures, fiind inspirată din mitologia greacă.

Heracle, cunoscut și sub numele de Hercule în limba română, este cel mai cunoscut erou din mitologia greacă, neîntrecut în forță și vitejie și care, după moarte, a fost primit în rândul zeilor devenind astfel nemuritor. Grecii antici sărbătoreau festivalul Heracleea, care comemora moartea lui Heracle, în a doua zi a lunii Metageitnion (sfârșitul lunii iulie sau începutul lui august).

Animația se bucură de o note foarte bune, cât și de review-uri pozitive, pe site-urile de profil, astfel că nu rămâne decât să vă faceți confortabili și să vă lăsați ademeniți în povestea lui Hercule!

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut