AR Studio. Loc de joaca hi-tech pentru copii și adulți

AR Studio este un centru educațional,  un loc de joacă hi-tech pentru copii și adulți. 👨‍👩‍👧‍👦

Folosim echipamente de realitate augmentată și realitate virtuală pentru a oferi copiilor experiențe noi în domeniul entertaiment și educație. Fenomenele naturii, ⛰🦖🕷🍀 procesele chimice, călătoriile în spațiu,🚀🛰 descoperirile științifice devin aici palpabile.

Cu ajutorul tablelor interactive și proiecțiilor în nisip, copii noștri descoperă noțiuni din matematică, geografie, biologie, istorie, electronică, robotică…Cum? Prin joc.🤖🦕🎮

Cei mici sunt fascinați de culorile, sunetele și proiecțiile de realitate augmentată. Este suficientă o singură vizită că cei mici să-și dorească să devină abonați. Abonațîi noștri ( SUN🌞, MOON🌙,RAINBOW🌈) beneficiază de o serie de reduceri și au prioritate de înscriere la activitățile din weekend (spectacole, lansări de carte, ateliere, Parents Night Out).

AR Studio este îndrăgit deoarece aici lucrurile se întâmplă altfel! Zile de naștere altfel, Pijama Party altfel, Disco altfel…Iar atunci când îi întrebăm „ce înseamnă altfel?”, răspunsul este unul „cool”😎. Gândiți-va că pe lângă muzică și dans și animatori (lucruri cu care cei mici s-au obișnuit deja), ei au acces la un poligon virtual 🎯🎯🎯, la o colecție impresionantă de jocuri VR, la activități JoinBeam, la Cinema.

Galerie FOTO ⬇️

Ceea ce vedeam ieri în filmele SF, la AR Studio e real, se întâmplă! ✌️✌️✌️

Rămâne doar să dai o fugă până în Floreasca și să vezi cu ochii tăi cele descrise mai sus!🤓

Detalii și rezervări:

www.ar-studio.net

contact@ar-studio.net

Tel. 0751 025 671

Fb AR.Studio.București

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut