Atelierele Maia Morgenstern

Atelierele Maia Morgenstern – Atelierele Bucuriei

„Vă mulțumesc pentru una din cele mai frumoase săptămâni trăite în viață mea” – Alexandra 17 ani
„Mama, te anunț că am fost într-un concediu de patru stele unde am fost tratat că adult” –
„Am descoperit lucruri noi, cum ar fi yoga și poezia.”
„Abia aștept următoarele ateliere unde voi reveni și cu verișoara mea.”

Acestea sunt doar câteva din impresiile copiilor despre Atelierele de Actorie și Musical Maia Morgenstern din 3 și 8 februarie 2019 ce tocmai au luat sfârșit. Cu recunoștință, mulțumim actriței Maia Morgenstern pentru tot ce ne învață cu fiecare întâlnire și pentru iubirea pe care o dăruiește.

Mulțumim partenerilor: Kidsout.ro, Radio deArges.ro, Eco Sim Events pentru promovare, celor de la MicroFruits pentru spijinul acordat inițiativei noastre de a încuraja cosumul de fructe și legume în rândul copiilor, iar celor de la Casa Domnească și Valea cu Pești pentru că au fost gazde de patru stele pe parcursul a 6 zile. Au făcut tot posibilul că noi să fim lipsiți de griji. „Se vede cu adevărat – copiii sunt extrem de bucuroși să afle lucru interesante despre ei, despre rolul lor în viață prin joacă și asta nu poate decât să ne bucure că se întâmplă aici la noi, mai ales că și noi am crescut copii la rândul nostru” ne povestește Dumitru Grecu de la Hotelul Valea cu Pești.

Această joacă nu ar fi putut fi posibilă fără mentorii ce au susținut cele 30 de ateliere: actrița Maia Morgenstern, actorul și coregraful Ștefan Lupu, soprana de coloratură Ioana Bitere, actrița Diana Stancu, psihologul Mirabela Butiri și instructorul yoga Maria Cocris. Exercițiile nu ar fi aflat un destinatar fără cei ce au păstrat bună desfășurare a lucrurilor – Vlad Grecu, Cătălina Ion, Rodica Gancea, Monica Baranga, Mariana Ghițulescu, Cristiana Vidican, Florentina Ghinea, Simina Mateescu, dar mai ales Marilena Stancu ce a susținut cu mare succes toată partea de vânzări.

Maia Morgenstern

„Sunt aici pentru a mă juca, pentru a comunica. Suntem într-o tabăra, ne e drag, ne jucăm, ne simțim bine, asta încercăm. Nu-i nimic cu spaima, cu frică, cu „așa trebuie”, încercăm să fim cât mai liberi, mai veseli și să construim un joc. Un joc are regulile lui, dar este un joc.” spune copiilor actrița Maia Morgenstern.

Următoarele Ateliere Maia Morgenstern au loc în perioada 8 – 14 iulie 2019, la Hotel Roua din Predeal, pentru mai multe detalii și pentru înscrieri ne puteți contacta la numarul de telefon: 0742/276.558 

Vă mulțumim, Echipa Libro Studio

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut