Baby Spa Aviației

Baby Spa își desfășoară activitatea având ca punct de referință dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copilului tău. Echipa Baby Spa îndrumă kinderii de toate vârstele, ajutându-i să crească activi și să cunoască tainele lumii acvatice. Programele oferite de Baby Spa sunt împărțite pe categorii de vârstă, prin intermediul acestora, copiii, ghidați de un instructor specializat, dezvoltându-și abilitățile motrice și învățând să înoate.

Dotările de care dispune Baby Spa răspund perfect nevoilor celor mici, dar și ale părinților: piscină special concepută pentru desfăşurarea şedinţelor cu cei mici; materiale didactice; vestiare şi săli de duș uşor de folosit atât de copii, cât şi de părinţi; cameră pentru masă, joacă şi aclimatizare după încheierea şedinţelor de înot; cabinet medical pentru asigurarea primului ajutor şi monitorizarea creşterii şi dezvoltării copilului.

Clubului Baby Spa îi pasă de sănătatea copilului tău

Pentru a desfășura diversele activități oferite de Baby Spa, este nevoie ca tu și piticul tău să beneficiați de un set complet de analize.

În ceea ce privește copilul, analizele necesare sunt următoarele: sumar de urină, examen coproparazitologic, exudat faringian şi nazal, aviz epidemiologic de la medicul pediatru.

Analizele pe care părintele trebuie să le prezinte presupun sumar de urină, secreţie vaginală (doar dacă mama participă la şedinţă), aviz epidemiologic de la medicul de familie.

Și pentru că la Baby Spa siguranța și sănătatea prichindelului tău sunt mai presus de toate, apa din piscină beneficiază de o serie de atribute. Temperatura sa este 30-32°C iar a aerului 35-37°C, aceștia fiind parametrii optimi pentru copiii mai mici de 3 ani. În ceea ce privește filtrarea, apa trece prin acest proces o dată la o oră și 15 minute. Tratarea chimică si dezinfectarea apei se fac prin intermediul unei instalaţii de electroliză salină de ultimă generaţie. Acest procedeu nu prezintă niciun efect negativ asupra sănătății copilului. Împrospătarea și verificarea calității apei din bazin se efectuează la intervale bine stabilite de timp, iar dezinfectarea și curățarea suprafețelor adiacente piscinei au loc zilnic, fiind folosite produse aprobate de Ministerul Sănătăţii şi Familiei, Institutul de Sănătate Publică.

Preț/Persoană

Pachet Baby Express

Ședințe individuale  Vârstă: 4 – 18 luni  480 lei 4 ședințe/30 minute fiecare

1 + 1 = 5% discount

5% discount la abonament pentru al doilea copil, membru al aceleași familii

Pentru mai multe detalii intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut