Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)

Dragii noștri, magia sărbătorilor de iarnă încă persistă, astfel că vă invităm să vă bucurați de o poveste clasică, iubită de copiii din întreaga lume, însă reinterpretată în spiritul Crăciunului: Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997).

Astfel, dacă aveți nevoie de un moment de respiro, așezați-vă comod pe canapea și însoțiți-o pe Belle în fantastica sa aventură de Crăciun.

Subiectul animației Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997)

Belle este prizonieră în castel. Însă ea este hotărâtă să celebreze Crăciunul așa cum se cuvine acestei sărbători, deși Bestia nu este de acord și îi interzice. Belle nu ia în seamă acest lucru, dorind să-i aducă fericire măcar în aceste momente. Aliații săi sunt obiectele din casă care doresc o schimbare în această atmosferă mohorâtă. Dar Forte se teme că planurile Frumoasei vor pune capăt blestemului care a căzut peste castel, blestem care pe el l-a făcut foarte important în ochii stăpânului său. El se folosește de Fife, un flaut care dorește cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei și pentru a scăpa de ea. Oare cum se va termina această luptă a Binelui împotriva Răului, de această dată?

O mostră din Crăciunul lui Belle și al simpaticelor personaje din această animație este disponibilă în trailerul de mai jos:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut