Beneficiile utilizării spray-ului cu apă termală

De curând am fost la mare, nerăbdătoare fiind să mă bucur de primul bronz pe anul acesta. Cum nu mă mai văzuse soarele pe anul ăsta, am încercat să profit din plin de el. Din acest motiv, odată ajunsă, am și pornit pe plajă. Crema utilizată a avut un factor de protecție mediu, fiind insuficient pentru pielea mea sensibilă. Efectul? O iritație de toată „frumusețea”. Am mers frumos la farmacie și am rugat-o pe doamna de acolo să-mi recomande un produs care să-mi calmeze iritațiile de pe piele. Și uite așa am ajuns să descopăr spray-ul cu apă termală.

Recunosc că nu mai utilizasem până acum și, descoperind acest produs, am rămas plăcut impresionată. Pe lângă faptul că mi-a calmat mâncărimile de piele, grăbind vindecarea arsurilor, am observat că acest spray are o mulțime de beneficii. Pot spune că e o adevărată „minune” în portfardul oricărei femei.

De ce să utilizezi spray cu apă termală?

Indiferent de utilizarea sa, spray-ul cu apă termală  redă echilibrul natural al pielii, oferindu-i prospețime și vitalitate, calmând, totodată, iritațiile pielii. În acest sens, iată câteva beneficii pe care le-am descoperit odată cu achiziționarea acestui produs:

  • Loțiune tonică; după demachiere, poți pulveriza acest spray pe față, îl întinzi uniform cu un disc demachiant, după care îl lași să acționeze câteva minute, până intră în piele.
  • Fixează machiajul; după ce ai desfășurat procedeul de la punctul anterior, poți începe să te machiezi așa cum faci de obicei. Spary-ul poate fi utilizat și în timpul zilei, peste machiaj, pentru reîmprospătarea tenului.
  • Calmează arsurile solare;
  • Calmează procesele inflamatorii;
  • Reduce eritemul fesier;
  • Rehidratează pielea după efortul fizic;
  • Calmează pielea după epilare sau după ras.

După cum observați, beneficiile sunt multiple. Recunosc că nu am testat-o în toate situațiile, însă pentru arsuri, după epilat și în calitate de loțiune tonică, pe mine m-a surprins plăcut. Abia aștept să o încerc și după ce mă întorc de la sală. 🙂

Privind brandul utilizat, mie la farmacie mi-a dat „Oxyance – City Rescue”, dar data viitoare o să încerc și alt brand să văd ce mi se potrivește mai bine.

Voi utilizați spray cu apă termală? În ce scop? Ce brand preferați? Aștept cu drag răspunsurile voastre. 🙂

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut