The Boss Baby: Cine-i şef acasă? (2017)

Vă era dor de o porție zdravănă de râs și voie bună? Comedia The Boss Baby: Cine-i şef acasă? vă va oferi asta și mult mai mult.

Animația este ideală pentru întreaga familie și, deși presărată cu tot felul de momente comice și amuzante, subiectul abordat este unul profund care este prezent în majoritatea familiilor: ce schimbări apar când în familie apare un frățior?

Cu o distribuție de excepție, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o poveste comică despre impactul  pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim.

Producția este marca DreamWorks Animation, iar povestea este una cu totul și cu totul atipică. Te va bufni efectiv râsul, dar te va determina să reflectezi și la o temă importantă pentru orice familie. Astfel, acel Baby Boss pe care îl „cunoașteți” încă din titlu, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum și cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare atunci când Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă. Mai mult, Tim este singurul care îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naştere când cei doi mici parteneri pun la bătaie un plan menit să îi ajute să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabilă între căţeluşi şi bebeluşi.

Acțiunea este inspirată din una dintre cel mai bine vândute cărți de ilustrații ale Marlei Frayee. Rezultatul? O poveste plină de acțiune și aventură, cu o mulțime de episoade presărate cu umor și suspans, ideală de vizionat de toți membrii familiei, indiferent de vârstă.

Distribuția este următoarea: Alex Baldwin drept Boss Baby, Steve Buscemi în spatele maleficului Francis E. Francis, Jimmy Kimmel şi Lisa Kudrow pentru vocile părinţilor nebănuitori ai lui Tim şi ai bebeluşului Boss Baby, Miles Balkshi în rolul lui Tim şi Tobey Maguire în rolul naratorului.

Pe lângă aceste calități subliniate de cinefili și pe site-urile de profil, tot acolo găsim unele nemulțumiri cu privire la faptul că filmul este dublat în limba română. Dacă acest detaliu „fură” din savoarea comediei, rămâne să decideți chiar voi!

Mai jos puteți viziona și trailerul animației!

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut