Cel mai fericit bebeluș din lume de Harvey Karp

Odată hotărâți să devenim părinți, emoții țâșnesc în orice cuplu. Tot soiul de dileme și întrebări încolțesc în mintea noastră, deopotrivă cu dorința de a deveni cei mai bun părinți pentru bebelușul nostru!

Totodată, nu au cum să lipsească temerile și fluturii din stomac, specifici perioadei de dinaintea unei noi experiențe. O lectură care ne oferă numeroase răspunsuri și informații utile în această direcție este Cel mai fericit bebeluș din lume de Harvey Karp.

O carte extraordinară, ce vine în întâmpinarea unei nevoi uriașe a părinților de îndrumare specializată pentru îngrijirea bebelușilor care plâng mai tot timpul.

Autorul te invită să afli cum este percepută lumea de către copilul tău și să înveți un program de tehnici foarte eficiente pe care el le-a folosit cu succes de nenumărate ori pentru calmarea bebelușilor. S-ar putea ca, inițial, acestea să ți se pară oarecum ciudate, însă, de îndată ce te deprinzi cu ele, vei vedea cât de simple sunt. Timp de mii de ani, părinți din toate colțurile lumii le-au folosit cu succes că să-și liniștească bebelușii… și, în curând, și tu vei face la fel!

  • Cum să transformăm primele trei, patru luni de viață ale bebelușului într-o prelungire a vieții intrauterine.
  • Reflexul de liniștire – cum să descoperim și să folosim „butonul“ magic ce liniștește plânsul bebelușilor în primele luni de viață.
  • Cele cinci strategii simple, dar miraculoase – înfășatul, poziția pe o parte/pe burtică, sâsâitul, legănatul și suptul – ce declanșează reflexul de liniștire.
  • Terapia cu alinturi – cum să îmbinăm cele cinci strategii pentru a domoli și cele mai teribile colici ale bebelușului.

 „O lectură obligatorie! Dr. Karp oferă o privire nouă asupra meseriei de părinte, îmbinând înțelepciunea străveche cu cea modernă. Băiețelul nostru a reacționat imediat la cele cinci strategii!“ (Keely și Pierce Brosnan)

Cartea Cel mai fericit bebeluș din lume de Harvey Karp a fost publicată la editura Litera în anul 2017, fiind disponibilă atât online, cât și în librării, la un preț accesibil.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut