Cele mai frumoase mituri și legende din toată lumea – o lectură ideală pentru vacanță

Pentru că vacanța cea mare se apropie și timpul pentru activitățile care ne fac plăcere este nelimitat, vă recomandăm o lectură pe cinste, care va hrăni dorința de aventură a copiilor: Cele mai frumoase mituri și legende din toată lumea.

Poveștile fascinante, pline de neprevăzut și de creaturi miraculoase sunt pe placul tuturor copiilor, indiferent de vârstă sau sex. Totodată, dacă piciul tău încă nu a prins gustul pentru lectură, îți recomandăm să profiți de aceste 2 ingrediente: vacanța mare și povești pline de aventură gata să le dezvolte plăcerea pentru citit.

Privind lectura recomandată, aceasta completează la fix tabloul unei vacanțe perfecte. Pe lângă concediul în familie, vizite la bunici, tabere, zilele toride de vară vor fi reîmprospătate și revitalizate cu aceste mituri și legende specifice diverselor culturi ale lumii, gata să-i teleporteze pe copii pe tărâmuri fabuloase și îndepărtate.

Cartea este o adevarată comoară care conține cele mai prețioase mituri, legende și povești, istorii pline de tâlc despre originea lucrurilor, aventuri extraordinare și întâmplări magice cu eroi neînfricați. Pe lângă acest conținut plin de aventură și neprevăzut, un alt avantaj este că exprimarea este pe înțelesul celor mici, fiind însoțită de ilustrații superbe, care îi vor introduce pe micii cititori în lumea fantastică a lecturii.

Așadar, dacă doriți să vă surprindeți plăcut picii cu această lectură formidabil de incitantă, puteți achiziționa cartea atât online, cât și din librării. Cele mai frumoase mituri și legende din toată lumea a fost publicată de editura Corint Junior în anul 2015.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut