Chef de explorat: activități pentru săptămâna 14-18 Mai

Deși vremea nu s-a săturat să ne arate capriciile sale în această lună, activitățile nu ne-au dezamăgit, astfel că indiferent de zi, există o mulțime de modalități distractive și educative deopotrivă, de petrecere a timpului liber. Iată recomandările noastre pentru săptămâna 14-18 mai.

Vacanța pofticioșilor vine cu peste 70 de pagini de aventuri și descoperiri amuzante și utile la mare și la munte, dar și în aeroport, la hotel sau acasă. Lansarea cărții Ioanei Chicet-Macoveiciuc va avea loc la Muzeul Național De Geologie.

Copiii cu vârste între 7 și 12 ani sunt așteptați la ateliere de educație financiară pentru copii. Programul propus este structurat în 5 ateliere, desfăşurate într-o manieră accesibilă şi prietenoasă, în care învăţarea se îmbină cu jocul, iar activităţile practice şi desenul cu exerciţiile matematice.

Un curs interesant pentru copii este cel de Bune Maniere și Etichetă în Secolul XXI. Cursul conține lecții despre: politețe, salut, comportamentul la masă și în alte spații și contexte, comportamentul în societate, vizita, conversația, cadourile, punctulitatea și vestimentația.

Toți piticii sunt invitați la Ora de joacă senzorială – Tema În junglă. Joaca senzorială reprezintă un mod extraordinar de stimulare a minții copiilor la un nivel profund, ceea ce pe termen lung creează mai multe legături neuronale respectiv o inteligență mai ridicată. Astfel că vă propunem o sesiune de joacă adevărată, în care să explorăm împreună texturi, culori, mirosuri, să ne jucăm cu mânuțele descoperind magia lumii ce ne înconjoară.

Școala Excelenței vă invită la atelierul Provocarea Emoțiilor – Ne jucăm cu emoțiile. Acesta cuprinde prezentarea celor 12 emoții și descoperirea lor prin exerciții amuzante pentru fiecare dintre acestea. Logică, interacțiune, învățare, creativitate. Vino cu micuțul tău într-o călătorie fascinantă a descoperirii emoțiilor.

Micii preșcolari sunt așteptați la atelierul creativ Traista colorată.

Pentru și mai multe metode dezvoltare personală sau de petrecere a timpului liber într-un mod educativ, dar și distractiv, nu ezita să consulți calendarul KidsOut. Activitățile din săptămâna 15-19 mai se anunță extrem de incitante.

Enjoy! 🙂

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut