Chef de explorat: activități pentru săptămâna 9-13 Iulie

În miez de vară, vă invităm să vă bucurați de aerul fresh al vacanței și să savurați o varietate de activități interesante. Iată câteva evenimente pe care vi le recomandăm cu drag în săptămâna 9-13 Iulie!

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani la Academia Insecta, un modul al Școlii de Vară de la Antipa susținut de Andreea Cătălina Drăghici, specialist al Muzeului. În cele cinci zile ale „Academiei”, copiii vor primi răspuns la întrebări despre insecte și rolul lor în ecosistem și vor afla cum de noi trăim astăzi într-o adevărată Eră a Insectelor.

Vă propunem să petreceți 5 zile într-o tabără urbană de vară – Meșter de jucării – chiar în București, în care copiii se bucură cât este ziua de lungă de un spațiu generos în aer liber, se joacă, creează, își dezvoltă aptitudini de comunicare și lucru în echipă și își fac noi prieteni.

Arta Jucăușă vă invită la Jocuri educative în aer liber. În cadrul acestui workshop, vom juca diverse jocuri de dezvoltare a memoriei, dicției, atenției distributive, spontaneității și creativității, în aer liber!

Atelierul de creativitate continuă la Muzeul Țăranului. Săptămâna aceasta se anunță o varietate de activități pentru toate gusturile și vârstele. Printre acestea se numără atelierele „Oare ce fac obiectele noaptea în muzeu” sau „Să coasem frumos” podoabe mici, animăluțe, păpușele și pernițe.

Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București 2018 debutează la sfârșitul acestei săptămâni.

Nu ratați nici Festivalul de Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber. Acesta reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Pentru și mai multe metode de petrecere a timpului în săptămâna 9-13 iulie, vă invităm să consultați calendarul de evenimente KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut