Cine a fost?… O colecție de cărți pentru copii

Copiii au nevoie de îndrumare la orice pas. Pentru dezvoltarea armonioasă a acestora, pentru conturarea propriei personalități, fiecare pitic are nevoie de sfaturile părinților, de sugestii din partea voastră, de insuflarea unor valori și unor obiceiuri care să ajungă să îi formeze și ulterior să îi reprezinte.

În acest context, un rol important îl joacă și lectura. Tipologia cărților pe care tu i le recomanzi copilului tău, îi vor influența puternic personalitatea.

Cine a fost? Colecția de cărți pentru copii, de la Pandora M este o lectură interesantă care nu trebuie ratată de niciun prichindel. Aceasta oferă piticilor doza zilnică de cultură generală, invitându-i pe cei mici la o călătorie în lumea diverselor personaje.

Povestiri amuzante, ilustrații pe măsură și informații pe înțelesul tuturor copiilor vor strârni curiozitatea și dorința de cunoaștere a celor mici. Detalii despre marile personalitați ale tuturor timpurilor, din variate domenii (Wolfgang Amadeus Mozart, Albert Einstein, Cristofor Columb, Mona Lisa) vor fura mințile tutror prichindeilor.

Colecția de cărți: Cine a fost? o gasiți în magazinul editurii Pandora M, AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut