În cinematografe: Prințesa furată (Stolen Princess – 2018)

Dacă aveți chef de o călătorie în lumea prinților și prințeselor, acolo unde Binele și Iubirea înving întodeauna forțele malefice, haideți la cinema să vă bucurați de o poveste care nu tine cont de vârstă: Prințesa Furată (Stolen Princess – 2018).

Acțiunea animației se desfășoară pe vremea cavalerilor viteji, a prințeselor frumoase și a vrăjitorilor malefici. Ruslan, un artist rătăcitor, ce visează să devină un cavaler, s-a întâlnit cu frumoasa Mila și s-a îndrăgostit de ea; nici nu bănuia că este fiica regelui. Cu toate acestea, fericirea celor doi îndrăgostiți nu a fost destinată să dureze prea mult. Cel puțin nu deocamdată.

Astfel, Chrnomor, vrăjitorul cel malefic, și-a făcut apariția într-un vârtej magic și a furat-o pe tânăra prințesă chiar din fața tânărului său iubit, cu scopul de a transforma puterea Milei de-a iubi în putere magică pe care să o poată folosi după bunul său plac.

Așa cum probabil vă așteptați, singurul obiectiv pe care Ruslan și-l stabilește acum, este de a o găsi pe prințesa furată de maleficul vrăjitor. Pentru a reuși acest lucru, eroul nostru viteaz are de înfruntat o mulțime de obstacole, dovedind în cele din urmă că adevărata dragoste este mai puternică decât cea mai malefică magie.

Animația ne oferă un mix inedit de aventură, comedie, dar și iubire, ușor de savurat chiar și de adulți și simplu de înțeles pentru prichindei. Prințesa furată este un film produs de Animagrad Studio, fiind distribuit în România de Ro Image 2000.

Trailer-ul animației este disponibil mai jos:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut