Club Gifted International

Localizat în sectorul 4 al capitalei, în zona Parcului Tineretului, Club Gifted International ajută fiecare pitic să-și descopere și să-și dezvolte talentul.

Gifted Education este un program de educație validat la nivel internațional, cu rezultate excepționale, care presupune două direcții de acțiune: pe de o parte vizează educarea abilităților, aptitudinilor și potențialului copiilor, pe de altă parte urmărește oferirea unei educații specializate tuturor copiilor cu nevoi speciale. Printre copiii cu nevoi speciale de educație se numără cei capabili de înalte performanțe, toți copiii înzestrați și talentați.

Clubul Gifted International vă oferă o mulțime de cursuri și ateliere, potrivite pentru toate tipurile de talente. Aici, toți piticii își pot dezvolta limbajul, prin intermediul cursurilor pentru limbi străine: engleză/franceză/germană.

Clubul este nemaipomenit și pentru prichindeii pasionați de artă. Pian, teatru, pictură, dans sau arte marțiale sunt câteva dintre opțiunile de acest gen. Tot în cadrul acestui centru, cei mici se pot înscrie în Clubul de IT, Clubul de Șah sau Clubul de Educație civică, comportament-moralitate.

* Cluburile sunt disponibile pentru toți copiii, indiferent dacă urmează sau nu cursurile grădiniței.

Pentru mai multe informaţii intraţi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut