Cum arată petrecerea de vis?

Grea întrebare…și asta pentru că în mintea fiecărui copil petrecerea de vis arată altfel. Totuși, faptul că în București sunt atât de multe locuri de joacă, în mare parte, dorințele copiilor devin realitate și acest lucru este mi-nu-nat!

E o bucurie pentru noi (echipa AR Studio) atunci când cei mici sunt fascinați de lucrurile noi pe care le descoperă la noi în studiou: „Mami, mami, am călătorit în spațiu!” „Tati eu chiar am văzut dinozaurii, erau mai mari decât un munte!” „Miss, am pus mâna pe lavă și nu m-am fript!” „Cel mai tare party ever!”.

Astfel de replici ne dau aripi…semn că ceea ce facem contează.

Bucuria copiilor este molipsitoare! Atunci când accesează jocurile VR sau intră în contact cu JoinBeam ( proiecțîi de realitate augmentată în pardoseală) le-aș face o tonă de fotografii deoarece reacția lor efectiv nu poate fi descrisă în cuvinte. Iar când ajung să descopere Sandbox-urile sau Tirul Sportiv (Shooting Room), copiii uită complet de noțiunea foamei, noțiunea timpului. Degeaba părinții ii cheamă la masă, degeaba le explică că tortul e din ciocolată…:) tot ce este important în acel moment pentru copii este experiență, emoția.

Așa învățăm de la ei că cele mai frumoase cadouri sunt experiențele…acele momente/amintiri care marchează copilăria, adolescență, tinerețea, maturitatea și chiar bătrânețea.

Suntem onorați să facem parte din amintirile copiilor voștri!

Ne găsiți în Floreasca, pe str. Banul Antonache 51. Sus de tot, la etajul 5 locul de joacă hitech AR Studio.

Va așteptăm cu drag!

Detalii și rezervări :

tel. 0752 025 671

e-mai: contact@ar-studio.net

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut