Desene animate: Crăiasa Zăpezii

Crăiasa Zăpezii este unul dintre celebrele basme ale lui Hans Christian Andersen care, desigur, a reușit să fure inimile tuturor copiilor. 

Hans Christian Andersen a fost un poet și scriitor de origine daneză, devenit celebru tocmai datorită basmelor sale savuroase. Pe lângă Crăiasa Zăpezii, printre basmele faimoase ale acestui scriitor se numără „Degețica”, „Mica Sirenă”, „Prințesa și bocul de mazăre”, „Rățușca cea urâtă”, „Fetița cu chibrituri” sau „Hainele noi ale Împăratului”.

Desenele animate recomandate astăzi sunt o adaptare a basmului Crăiasa Zăpezii și se potrivesc de minune cu sezonul în care ne aflăm.

Aceștia dezvăluie povestea Regelui Spiridușilor care a hotărât să facă o oglindă magică ce va aduce ghinion și nefericire tuturor oamenilor buni din lume. Oglinda magică s-a spart în sute de milioane de bucăți care au fost purtate de vânt în toate cele patru colțuri ale lumii. Astfel, nefericirea a cuprins întreaga Planetă. Dacă un fragment cât de mic intra în ochiul unui om, acesta ajungea să vadă doar partea cea mai rea a lucrurilor. Aceste fragmente mici de oglindă au călătorit prin aer ani la rând, afectând numeroși oameni.

Acest desen animat vă va dezvălui ce s-a întâmplat cu câteva dintre aceste cioburi fermecate și cum au influențat ele viețile oamenilor. Printre acestea se numără și povestea doi copii săraci care, deși nu erau frați de sânge, se iubeau extrem de mult.

Ce s-a întâmplat cu cei doi copii, dar și dacă magia aplicată asupra oglinzii a reușit să fie dezlegată, veți afla vizionând aceste desene.

Partea I:

Partea a II-a:

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut