Domeniul Greaca Resort

Domeniul Greaca este amplasat la 45 de kilometri de București, în județul Giurgiu. Acesta însumează o suprafață totală de 32 de hectare, resortul incluzând un conac cu arhitectură neoromânească, un restaurant cu specialități românești și mediteraneene, o cramă și 2 piscine exterioare.

Locul este ideal pentru relaxare, indiferent de vârstă. Astfel, dacă îți dorești o escapadă de weekend sau de-o zi cu familia, Greaca Resort poate fi o alegere excelentă. Cu peste 400 de locuri la piscină, baldachine, jacuzzi, outdoor fitness și baldachine pentru masaj, Domeniul Greaca se transformă fără doar și poate în oaza ta de liniște. Fie că îți dorești o escapadă din cotidian, relaxare sau pur și simplu un bronz obținut într-un loc pe cinste, aici ai parte de oricare dintre acestea.

Mai mult, dacă ești amator de aventură sau activități cu familia, există numeroase variante în acest sens. Terenuri de tenis, biliard, ping-pong, plimbări cu ATV-ul sau biking sunt doar câteva dintre variantele care te vor ajuta să-ți petreci timpul în cel mai frumos mod.

Totodată, Domeniul Greaca va fi și pe placul copilului tău. În cadrul acestui resort, distracția poate atinge cote maxime, piticii bucurându-se de tobogane, leagăne, piscină dedicată, plimbări cu poneiul și multe alte astfel de minunății. Astfel, în timp ce tu te vei relaxa la piscină, vei avea siguranța că piciul tău nu se va plictisi o clipă și se va distra la cote maxime.

Soțul tău e pasionat de vânătoare sau pescuit? Înseamnă că și el a ajuns în locul potrivit. Pe Domeniul Greaca, soțul tău va primi tot suportul de care are nevoie, pentru ca partidele sale de aventură să fie cu adevărat memorabile.

După cum vezi, acest loc este ideal pentru o escapadă în natură departe de agitația cotidiană și asfaltul încins al Bucureștiului.

Pentru galerie foto și pentru mai multe detalii despre cazare sau oricare alte informații, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut