5 cărți cu și despre Crăciun pentru copii

Poveștile de Crăciun, presărate cu frumusețea și magia sărbătorilor, se află cu siguranță printre preferatele copiilor.

Dacă sunteți în căutare de astfel de povești pentru piticii voștri, iată câteva cărți pe care le puteți lua drept cadou. Ce mod poate fi frumos de încurajare a lecturii decât prin simpaticele povești de iarnă?

craciunul-cu-bobita-si-buburuza

Crăciunul cu Bobiță și Buburuză

  • Crăciunul cu Bobiță și Buburuză este una dintre recomandările noastre. Alături de cele două personaje – Bobiță și Buburuză – veți călători într-o mică pădure unde își are casa o drăgălașă comunitate de gândăcei. Printre poveștile relatate, cartea include Moș Crăciun și Crăciunul, în cadrul cărora simpaticele personaje sărbătoresc Crăciunul și trec prin fel de fel de peripeții. Cartea este și una educativă, întrucât cei mici vor învăța numeroase lecții de viață, despre prietenie și generozitate. Cartea este publicată la editura Casa, fiind scrisă de Erika Bartoș.
Prima mea carte de Crăciun

Prima mea carte de Crăciun

  • Prima mea carte de Crăciun oferă copiilor un strop din magia Crăciunului, având o mulțime de ilustrații realizate cu multă iscusință. Parcurgând această lectură, prichindeii vor călători în jurul lumii, alături de Moș Crăciun și spiridușii săi. Mai mult, ei vor afla unde ajung scrisorile lor cu dorințele de Crăciun, cine pregătește cadourile și cum reușesc să fie ele livrate la timp tuturor copiilor din întreaga lume. Cartea este publicată la editura CRIȘAN, fiind scrisă de Maria Rita Gentili.
Povești cu oameni de zăpadă

Povești cu oameni de zăpadă

  • Povești cu oameni de zăpadă va fi un adevărat deliciu pentru toți piticii că doar, nu-i așa, cui nu-i place să construiască oameni de zăpadă? Astfel, copiii se vor bacura de minunatele povești cu oameni de zăpadă și de imaginile de sezon care îi vor pregăti pentru prima zăpadă serioadă din acest an. Cartea este publicată de editura Didactica Publishing House, aparținând autorului Russel Punter.
Enciclopedia Crăciunului

Enciclopedia Crăciunului

  • Enciclopedia Crăciunului îi poartă pe copii într-o călătorie a tradițiilor și obiceiurilor aferente acestei sărbători, în funcție de zona de pe glob. Astfel, cei mici vor descoperi că în unele regiuni din Franța cadourile nu sunt aduse de Moș Crăciun, ci de Tante Aria sau că în Mexic copiii trebuie să pună mâna nu doar pe cadouri, ci și pe pinata. Farmecul acestor obiceiuri este susținute și cu ilustrații pe măsură. Această enciclopedie a apărut la editura Nemira în 2011, aparținând lui Gerry Bowler și fiind tradusă de Adriana Bădescu.
Crăciunul lui Mog

Crăciunul lui Mog

  • Crăciunul lui Mog dezvăluie copiilor sărbătoarea Crăciunului prin ochii unui motan. Cum percepe Mog toate tradițiile aferente acestei sărbători, veți descoperi în această carte. Aceasta este publicată de editura PANDORA-M, aparțănând autoarei Judith Kerr.

Așadar, haideți să ne lăsăm pe mâna simpaticelor povești de iarnă și să luăm parte la aventurile inedite ale personajelor.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut