Cartea Curajului

Cartea Curajului scrisă de Adina Rosetti este o lectură dedicată tuturor copiilor dornici de lucruri mărețe. Și când spun lucruri mărețe nu mă refer la lucruri imposibile făcute doar de supereroi și personaje cu puteri supranaturale. Nu, dimpotrivă!

Mă refer la acele lucruri și situații normale din viața fiecăruia dintre noi. Această lectură ne învață că a avea curaj nu este o calitate greu de posedat. Oricine dintre noi poate să o posede. De curaj dăm dovadă atunci când facem o simplă injecție, atunci când ne asumăm o decizie, atunci când sfătuim un prieten sau atunci când facem tot ce ne stă în putință să ne împlinim dorințele.

Curajul nu e o trăsătură nemaiîntâlnită, însă, posedând-o, poate duce la lucruri mărețe. În Cartea Curajului Adina Rosetti ne invită să descoperim 10 povestioare cu tâlc, inspirate din întâmplări adevărate în care au fost implicați oameni mari. Aceste povestioare cu siguranță vor fi devorate de cei mici, mai ales pentru că sunt însoțite de niște ilustrații absolut fabuloase, realizate cu multă iscusință și pasiune de Alexia Udriște.

Cartea face parte dintr-un proiect inițiat și sprijinit de Piraeus Bank România, care a inițiat platforma Culegătorii de curaj. Cartea a fost lansată de curând, mai exact pe 17 noiembrie, în cadrul târgului Gaudeamus. Aceasta a fost publicată de editura Curtea Veche Publishing și aparține colecției Cărți pentru copii.

Așadar, aveți curaj să porniți într-o călătorie inedită și să descoperiți aventurile prin care au trecut eroii Cărții curajului?

Sursă: www.curteaveche.ro

 

Un Comentariu

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut