George și miraculosul său medicament

Doriți să vă surprindeți picii cu o lectură plină de aventură, numai bună să le sădească pofta și plăcerea de a citi? Cartea George și miraculosul său medicament a scriitorul britanic Roald Dahl este o alegere potrivită.

Așa cum probabil deja ați intuit, eroul acestei cărți este un puști pe nume George. Într-o zi, George rămâne singur acasă cu bunica lui, o zgripțuroaică îngrozitoare, care nu-i zâmbește și nu se joacă niciodată cu el. Cu o astfel de persoană lângă el, eroului nostru îi vine ideea să creeze un medicament miraculos, cu ajutorul căruia să o transforme pe bunica rea într-o bunică bună, caldă și prietenoasă, pe care orice nepot și-ar dori să o aibă alături.

Evident că lucrurile nu decurg conform planului, astfel că încercarea băiatului eșuează lamentabil. Ori a greșit George dozajul, ori n-a nimerit ingredientele, cert e că bunica începe să crească și să tot crească până când e mai mare decât casa! Cum o să se descurce George până când se întorc părinții și ce o să se întâmple cu bunica, cu siguranță veți descoperi dacă îl veți însoți pe puști în simpatica sa aventură.

Cartea George și miraculosul său medicament a fost publicată la editura Arthur, la începutul anului 2017, traducerea din engleză aparținând lui Florin Bican. Lectura este recomandată copiilor cu vârste între 7 și 12 ani, aceasta fiind însoțită de ilustrații suggestive, realizate de Quentin Blake.

Cartea este disponibilă atât în libării, cât și online la un preț accesibil. Așadar, nu ezitați să vă surpindeți copiii cu o aventură pe cinste! Lectură plăcută, vă dorim!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut