Mami, e gata?

Mami, e gata? Este cea mai recentă carte a Ioanei Chicet Macoveiciuc. Aceasta are în centrul povestirii pe Ema pe care deja cu toții o cunoașteți din Te iubesc orice-ai face, și fratele său mai mic Eric.

Cartea este una savuroasă, dezvăluindu-ne o mulțime de aventuri haioase pe care cei doi prichindei și părinții lor le au în bucătărie. Cei patru pregătesc o mulțime de preparate sănătoase și gustoase, tot acest proces fiind presărat cu numeroase momente poznașe.

Am putea spune că această lectură încurajează experimentele în bucătărie, împreună cu ai voștri pitici. Știm că experiența în acest mod ocupă timp înzecit și presupune multă mizerie, însă vă asigurăm că merită. Momentele plăcute, râsetele și veselia desprinse din această experiență sunt o bună metodă prin care să puneți bazele unor relații solide cu ai voștri pici.

Mami, e gata? dezvăluie o metodă practică prin care puteți petrece timp de calitate alături de copiii voștri. Deși gătitul cu micii bucătari presupune mici accidente, precum vărsarea făinei, mâncatul fructelor pe furiș, înainte de a ajunge în plăcintă, această experiență presupune și multă joacă și iubire și adevărate lecții de viață. Mai mult, în cadrul cărții veți găsi și 11 rețete simple și sănătoase, numai bune pentru întreaga familie.

Important de marcat este și faptul că această carte este avizată și de medicul nutriționist Mihaela Bilic, aceasta susținând: „Acestă carte minunată poate fi un sprijin și o bucurie pentru orice mamă. Veți găsi în ea rețete delicioase, desene savuroase și povești cu gust, pentru că autoarea este nu numai o mamă dăruită cu har și o bucătăreasă iscusită, dar și o povestitoare desăvârșită. Primiți-o în casa și la masa voastră, vă va încânta sufletul! Pofta bună la crescut copii sănătoși și fericiți…”.

Mami, e gata? este publicată de editura Didactica Publishing House, fiind numai bună de savurat alături de piticii voștri preșcolari. Cartea este disponibilă atât în magazinele online, cât și în librării.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut