Te iubesc, orice ai face!

Te iubesc, orice ai face, scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc, reprezintă o povestă simpatică în care se vor regăsi toți copiii și părinții deopotrivă.

Cu toți știm că în primii ani de viață, copiii sunt un vulcan de energie pe care, evident, și-o consumă în scopuri explorative. Dornici de cunoaștere și mânați de curiozitate, piticii vor să testeze și să descopere lumea înconjurătoare. Însă fără vreun pic de experiență, cei mici reușesc acest lucru prin multe, multe boacăne. Astfel, cei mai mulți dintre părinți, ajung să spună mai des copilului „Nu ai voie”, decât magicul „Te iubesc”.

În jurul acestei idei se desfășoară și acțiunea povestioarei Te iubesc, orice ai face!. Micuța noastră eroină, Ema, dornică de aventură, face o mulțime de trăsnăi. Însă elementul esențial al acestei povestiri, cheia care trebuie să ne facă să conștientizăm, este dorința micuței de a avea certitudinea că mama sa o iubește în ciuda boacănelor făcute.

O carte cu și pentru copii, cu ilustrații vesele și dialoguri pe măsură, Te iubesc, orice ai face!, este o poveste ideală de a încheia ziua, de a-i spune piticului tău cât de mult îl iubești și de a-l trimite în lumea colorată a viselor. Micuța Ema și trăsnăile sale îi vor veghea somnul celui mic, devenind cei mai buni prieteni.

Autoarea acestei cărți, Ioana Chicet Macoveiciuc este un jurnalist și blogger cu experiență pe www.printesaurbana.ro. Mai mult, bestsellerul toamnei 2015, „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă”, îi poartă cu mândrie semnătura.

Sursă foto: www.elefant.ro

[shareaholic app="share_buttons" id="26044356"]

Un Comentariu

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut