Impresii de la avanpremiera animației Sing

Aseară am fost la avanpremiera animației Sing din mall Băneasa și ne-am gândit să vă împărtășim câteva impresii despre această producție.

Înainte de a intra efectiv în sală, a avut loc evenimentul de lansare unde copiii au fost întâmpinați cu fel de fel de prăjiturele și s-au putut bucura de un mini-concert cu câteva dintre piesele cu urmau să apară și în film.

Când am intrat în sală, exact înainte să înceapă animația, am avut surpriza plăcută să văd sala plină de copii și părinți. Așa că am intuit că animația trebuie să fie una pe cinste, de a stârnit curiozitatea atâtor prichindei. Și nici nu m-am înșelat. Filmul a fost cu totul savuros.

Acțiunea filmului Sing

Acțiunea se petrece într-o lume similară cu a noastră, doar că personajele sunt tot felul de animale, unele mai fioroase, altele mai mici și simpatice. În centrul acțiunii se află un koala foarte fancy și elegant, care conduce un teatru ale cărui zile glorioase s-au cam petrecut. Înglodat în datorii și cu teama că banca i-ar putea confisca imobilul, acesta trebuie să găsească o metodă prin care să scape de datorii și să readucă teatrului succesul de altădată.

Astfel, acestuia îi vine o idee ingenioasă și anume realizarea celei mai mari competiții muzicale. În urma audițiilor, personajul nostru Buster Moon, căci așa se numește, alege să meargă mai departe cu 6 concurenți: un şoarece iubitor de jazz (Seth MacFarlane), extrem de isteț și descurcăreț, o adolescentă elefant timidă, cu o voce minunată, însă cu trac (Tori Kelly), mama a 25 de purceluși, epuizată și plictisită de treburile cotidiene (Reese Witherspoon), care visa încă din adolescenţă la o carieră muzicală, o gorilă, fiu de gangster (Taron Egerton), dornic să renunțe la moştenirea necinstită a familiei, un porc spinos, și o adolescentă arici fan punk rock (Scarlett Johansson), care visează la o carieră solo după ce a fost dată afară de colegii de trupă şi părăsită de arogantul său partener.

Aventura prin care trec aceștia, care dintre concurenți va câștiga competiția și va cunoaște faima și mai ales dacă Buster Moon va salva teatrul, vă las să descoperiți singuri.

Impresii și recomandări

Pelicula 3D este presărată cu mult suspans, acțiune și o groază de umor care face ca Sing să fie ideal de vizionat de către întreaga familie. Să nu mai zic de melodiile actuale cântate de personaje care cu siguranță vă vor încânta auzul.

O recomandare pe care pot să v-o fac este să nu mergeți la film cu prichindeii mai mici de 4-5 ani. Deși o animație tradusă, acțiunea este destul de complexă, fiind mai greu de înțeles de copiii mici, astfel că aceștia se vor plictisi înainte de terminarea filmului.

Pe lângă acest lucru, nu mai am nimic de obiectat. Se pare că acest musical nu mi-a plăcut doar mie, ci și copiilor din sală, hohotele de râs fiind dovada acestei afirmații.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut