Uite cum arată căruciorul inovativ proiectat de Ford! Va ușura munca oricărui părinte

Adormitul bebelușului se transformă în nenumărate rânduri într-un adevărat chin pentru părinți. Și atunci începem să testăm toate metodele posibile și imposibile prin care să facilităm somnul bebelușilor. De-a lungul timpului, experiența a arătat numeroaselor familii că un loc inedit în care bebelușii adorm este în mașină. Bazându-se pe acest fapt, Ford a creat căruciorul inovativ care mimează mersul cu mașina.

Prin ce se deosebește acest cărucior?

Pătuțul cu motor a fost proiectat de Ford și deține numeroase caracteristici care îl ajută să mimeze o plimbare cu mașina. Astfel, salteaua leagănă ușor bebelușul, prin mișcări gentile înainte și înapoi, în timp ce luminile strălucitoare imită lămpile de pe stradă pe lângă care treci atunci când faci o plimbare cu mașina.

Totodată, căruciorul inovativ este dotat cu boxe care reproduc zgomotul ușor al unui motor de mașină. La baza acestei inovații se află o aplicație care înregistrează modul în care mașina se mișcă, precum și sunetele pe care aceasta le scoate. Astfel, bebelușul tău nu va avea niciun dubiu că se află într-o veritabilă plimbare cu mașina.

Căruciorul a fost proiectat în exemplar unic ca parte a unei campanii publicitare de profil. Totuși, dacă răspunsul va fi unul pozitiv, Ford ia în considerare posibilitatea multiplicării căruciorului inovativ.

Deci dacă și bebelușul tău e de părere că niciun somn nu este mai dulce ca acela din mașină, atunci nu rămâne decât să sperăm că acest cărucior inovativ va fi produs în număr cât mai mare. Nu doar că plăcerea bebelușilor va fi satisfăcută, dar și părinții vor fi mult mai liniștiți.

Iată cum arată căruciorul inovativ proiectat de Ford:

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut