Tu cu cine ți-ai dori să iei cina?

Dacă ai putea să iei cina cu oricine, indiferent de timp sau spațiu, pe cine ai alege? Dă-ți un răspuns înainte să continui această lectură, la final vei rămâne surprins cu siguranță.

În videoclipul de mai jos, cei mici ne lasă încă o dată cu gura căscată. Încă un test amuzant, dar extrem de emoționant a fost desfășurat. Întrebați pe rând, părinți și apoi copii, pe cine ar alege dacă ar avea posibilitatea să ia cina cu o persoană/celebritate, indiferent de perioada în care aceasta a trăit, răspunsurile au fost cu adevărat surprinzătoare.

Părinților repede le-a fugit mintea la diverse fotomodele sau cântăreți, spunând numele unei persoane al cărei talent probabil îl apreciază. Marilyn Monroe, Justin Bieber, Kyle Minogue, Kim Kardashian sunt doar câteva dintre exemple. Ei au ales pe cineva care nu le este „accesibil” în viața de zi cu zi. Așa au interpretat ei această șansă de a cina cu oricine…

Ce credeți că au preferat copiii? Sigur vă gândiți la niște supereroi sau personaje de desene animate… Ei bine, răspunsurile celor mici sunt cu totul și cu totul uluitoare.

După cum observi, într-o formă sau alta, fiecare copil a ales familia. Pentru ei, mai presus de orice personaj animat sau de poveste este familia. Siguranța oferită în cadrul acesteia nu poate fi înlocuită de absolut nimic.

E incredibil, nu? Ei bine, dacă îți dorești ca și piticul tău să simtă acest lucru, arată-i chiar tu importanța unei familii. Comunică cu el, învață-l să vadă familia ca pe un mediu protector și sigur. Doar de tine depinde la ce se va gândi copilul tău când va rosti cuvinte mărețe, precum „familie” sau „acasă”.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut