Antrenamente sportive care ne îmbunătățesc viața sexuală

Chiar dacă suntem mămici, asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm felul în care arătăm și modul în care ne simțim. Mai mult, nu trebuie să ignorăm că înainte de a fi mămici, suntem femei, deci nu trebuie să dăm uitării viața intimă sau alte lucruri care ne fac bine.

Cum nu este un secret că sportul stimulează starea de spirit, influențând apetitul sexual și totodată îmbunătățind starea generală de sănătate ne-am gândit să vă recomandăm câteva tipuri de antrenamente care ne pot îmbunătăți viața sexuală și stimulează stima de sine.

Potrivit psihologului Marianne Brandon, „Antrenamentele sexy ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră, într-un mod senzual, astfel că vom deveni mai receptivi și mai interesați de sex.” Astfel, iată câteva tipuri de activități sexy care te vor ajuta să fii în formă atât fizic, cât și psihic.

  • Dansul la bară – acest sport nu mai este demult unul „restricționat” publicului larg și începe să capete teren și la noi în țară. Pentru femeile cu un libidou scăzut, acest sport poate acționa chiar ca un tratament, menționează Brandon. Totuși, aceasta menționează că acest tip de activitate nu este scutit de efort necesitând implicare și răbdare din partea practicantelor.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut