Chef de explorat: activități pentru săptămâna 16-20 aprilie

Pentru că ne place să explorăm și să ne dezvoltăm diverse abilități, alegem să petrecem săptămâna 16-20 aprilie într-un mod inedit. Iată ce activități ne-au atras atenția! Vi le recomandăm cu drag!

Haideți cu mic cu mare la o frumoasă poveste pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă – Berăria H: Rapunzel – Prinţesa Furată.

Preșcolarii cu vârste între 4 și 6 ani sunt așteptați la cursuri de teatru desfășurate de Teatrul Mititel. Este un modul de joc și improvizație, întrucât în joacă învățăm cel mai bine să ne cunoaștem abilitățile, să ne testăm limitele, să descoperim talentul și să ne împrietenim!

Vino la ParkLake și bucură-te de lecții interactive de astronomie într-un planetariu gonflabil. Cei mici au ocazia de a  învaţa despre sistemul solar și cele 8 planete, dar vor participa de asemenea la simulări de coliziuni între planete. Vârsta recomandată: 5-14 ani.

Pe toată durata acestei luni, la Promenada are loc cea mai interactivă și educativă expoziție pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani: Corpul Uman.

MȚR ne invită la Muzeul la cutie – proiecții de filme de animație Anim`est. Acesta este un proiect de educație muzeală pe care Muzeul Țăranului Român îl propune copiilor și artiștilor și prin care dorește să-i apropie pe copii de poveștile țărănești.

Tot în această săptămână suntem așteptați, alături de Ioana Marinescu, la o nouă conferință gratuită Social Moms în care vom dezbate despre cele mai întâlnite temeri ale părinților: SOS Fricile Părinților.

Pentru și mai multe evenimente adresate întregii familii, disponibile în perioada 16-20 aprilie, consultă calendarul de evenimente KidsOut.

[shareaholic app="share_buttons" id="26044356"]

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut