Evenimente 15 – 19 August

Pe ultima sută de metri din vară, KidsOut continuă explorarea și vă oferă cele mai tari evenimente la care să participați împreună cu ai voștri pitici.

Vrem să începem săptămâna cu Tabăra Inside Out în Acțiune. În cadrul acesteia toți copiii participanți își vor putea descoperi emoțiile și vor învăța să le controleze. Pentru a reuși acest lucru, cei mici vor dezvolta o mulțime de jocuri creative și mentale sau alte activități inedite. Nu ratați, se anunță multă distracție și voie bună.

Vrei să-ți ajuți copilul să iasă treptat din mood-ul de vacanță? Hai la Saga de Vară – Rutina Școlară. În cadrul acesteia, toți piticii vor reuși să treacă de la relaxarea vacanţei mari către rutina şcolară prin intermediul programului bine structurat, alternării activităţilor şi împrospătării cunoştinţelor, fără a avea un ritm 100% de activităţi şcolare.

Vara istoriei pe Calea Victoriei continuă. Toți piticii vor putea participa la un atelier de istorie urbană sau la o activitate educativă cu tema Decorațiile și medaliile acordate în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Pentru Povești de vară și până-n seară, hai la Creangă 21. Până pe 11 septembrie aici copiii vor putea participa la fel de fel de jocuri de improvizație, petreceri în pijama, activități de relaxare, seri de filme în aer liber, ateliere de gătit și multe altele.

Copilul tău este pasionat de muzică? Atunci hai la cursul Să cântăm, chitara mea! Studierea unui instrument muzical, încă de la o vârstă fragedă, aduce numeroase beneficii dezvoltării copilului:
activează circuitele emoționale și canalizează emoțiile într-o expresie productivă, stimulează creativitatea și îmbunătățește motricitatea fină.

Fă-ți Vacanța la Your Mark Atfer School! Cu ajutorul activităților desfășurate aici, copiii vor reuși să își depășească timiditatea și să își facă prieteni cu ușurință. Săptămâna aceasta, cei mici vor păși în lumea afacerilor, descoperind activitățile de la serviciu ale adulților.

Pe lângă aceastea, o mulțime de cursuri de limbi străine, dansuri, sport sau muzică, precum și numeroase ateliere creative abia așteaptă să fie descoperite în calendarul KidsOut. Enjoy!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut