Evenimente 5-9 Decembrie

Săptămâna 5-9 Decembrie începe într-un mod plăcut pentru toți copiii, toți așteptându-l curioși pe Moș Nicolae. Însă de ce să se încheie magia odată cu trecerea acestui eveniment? Propun să continuăm săptămâna în aceeași notă de veselie.

Opera Comică pentru Copii desfășoară cea de-a treia ediție a campaniei J.O.C. Aceasta presupune colectarea de jucării cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate. Așadar, dacă doriți să vă implicați, mergeți până pe 16 decembrie la sediul instituției.

Tot la Opera Comică pentru Copii sunt așteptați toți copiii care iubesc patinajul. Patinoarul este amplasat în aer liber, iar biletul variază între 10 și 50 de lei.

Piticii care sunt pasionați de pictură sunt invitați la Sărbători de iarnă în creații plastice. Atelierul conține mai multe ședințe de pictură, colorate și educative, cu tematică de sărbătoare. Acesta se va desfășura pe grupe de vârstă, adresându-se copiilor între 3 și 12 ani.

Spectacolul Frozen – Regatul Înghețat vă dă întâlnire la Sala Palatului pe 6 decembrie, începând cu ora 17:30. Biletele variază între 30 și 80 de lei.

Nu uitați nici de Târgul de Crăciun din Piața Constituției! Aceștia vă așteaptă, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

Pe 7 decembrie, la Romexpo se dă startul achiziționării cadourilor de Crăciun. Târgul desfășurat aici timp de 4 zile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, incluzând decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, obiecte decorative, cadouri corporate, jucării pentru copii, dar şi bijuterii, cosmetice, parfumuri, articole şi accesorii vestimentare, încălţăminte, felicitări, cărţi şi articole promoţionale.

Copiii cu vârste între 3 și 9 ani sunt invitați la atelierul creativ Cizmulițele Moșului. Într-o atmosferă de sărbătoare, cei mici vor cânta, colinde, vor picta și vor lipi, mai exact, vor petrece momente de neuitat.

Pe lângă toate aceste evenimente de sărbătoare, în calendarul KidsOut vei găsi și cursurile standard, precum cele de limbi străine, șah, dans, muzică, teatru, dezvoltare personală sau activități sportive. Așadar, fie ca săptămâna 5-9 decembrie să fie colorată cu multă veselie și zâmbete!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut