Evenimente săptămâna 12-16 Decembrie

Evenimentele de sezon și nu numai continuă și în săptămâna 12-16 Decembrie, astfel că recomandările KidsOut nu au cum să lipsească.

Atelierul de Parfumuri vă invită în lumea celor mai fine mirosuri. Acesta se adresează tuturor persoanelor de minim 8 ani, iar pe parcursul său veți descoperi istoria parfumului, precum și metode de recunoaștere, analiza şi categorizarea aromelor. Partea practică a atelierului va cuprinde formula ideală de realizare a parfumului adaptată la preferinţele fiecărui participant.

Toți copiii cu vârste între 3 și 12 ani sunt invitați la sărbători de iarnă în creații plastice. În cadrul atelierului copiii vor participa la mai multe ședințe de pictură, colorate și educative, cu tematică de sărbătoare.

Distracția pentru pitici continuă pe gheață, la Patinoarul Copiilor de la Opera Comică a Copiilor. Acest este exclusiv pentru copii, amplasat în aer liber, „la grădină”, în incinta instituției.

Dacă vă doriți decorațiuni speciale pentru pomul de Crăciun, haideți la Decoupage pe globuri. Acest atelier este ideal dacă nu aveții talent la pictură, dar vă doriți niște globuri deosebite. Aici veți descoperi tehnica decoupage care vă va ajuta să decorați globurile în funcție de preferințele personale, apelând la panglici, markere speciale pentru sticle și sclipici. Un alt astfel de atelier este Workshop creativ Decorațiuni de Crăciun. Într-un spațiu primitor și vesel, sub coordonarea atentă a unei profesoare cu experienţă în domeniu – Cocalea Veronica – veți da formă și culoare celor mai frumoase accesorii.

Nu uitați nici de Târgul de Crăciun din Piața Constituției de unde puteți achiziționa fel de fel de obiecte sau petrece momente frumoase cu familia într-o atmosferă de sărbătoare.

Campania J.O.C. continuă. Astfel, în prag de sărbători, ai șansa să participi la cea mai mare acţiune de colectare a jucăriilor din Bucureşti, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate.

Atelierul Juka-Play ne invită la joacă pe toți, indiferent de vârstă. Aici vom avea parte de seri de joacă simpatice pentru adulți și copii, unde vor fi puse la bătaie cele mai îndrăgite, haioase și creative board games. De la Dixit și Saboteur, la Carcassone și Activity, ne vom distra împreună parcurgând povești, istorii, idei și planuri mărețe.

Evenimentele din săptămâna 12-16 decembrie sunt extrem de variate. Pe lângă toate aceste evenimente de Crăciun, sunt disponibile și numeroase activități de dezvoltare personală: de la cele sportive, de dans și balet, până la cursuri de teatru sau limbi străine. Pentru a le descoperi, accesați calendarul KidsOut.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut