Evenimente weekendul 10-11 decembrie

Weekendul 10-11 decembrie este pentru explorat, astfel că vă invităm să ne afundăm și mai mult în atmosfera sărbătorilor, participând la fel de fel de evenimente.

Asociaţia Royal Art Muzzyk ne invită la un spectacol deosebit Îngerii lui Crăciun – care împletește într-un mod inedit latura educativă cu cea distractivă. Mai mult, acesta va fi presărat cu interactivitate, suspans și multă vitalitate.

Părinții sunt invitați la un atelier practic, în cadrul căruia vor descoperi diverse tehnici care să îi scoată din impas în situațiile dificile. Educația fără țipete, căci așa se numește atelierul, ne ajută să devenim niște părinți mai calmi, într-o societate agitată, precum cea actuală.

Aveți poftă de un spectacol plin de magie? Atunci hai la Tărâmul din Globul Fermecat. Spectacolul este dedicat copiilor peste 4 ani, suscitând interesul tuturor spectatorilor, fără doar și poate.

Știm că orice pitic are o mulțime de dorințe privind lista de cadouri de la Moșul. Așadar, haideți la un atelier de creație, unde cei mici vor face scrisori inedite pentru Moș Crăciun, vor pregăti decorațiuni de sezon și felicitări pentru cei dragi, pe care le vor lua acasă.

Vă doriți cadouri speciale pentru cei dragi? Atunci, creează chiar tu cadourile de sărbători! Ceainăria Respiro îți oferă această posibilitate. Aici vei avea șansa să pictezi diverse obiecte (obiecte din ipsos, lemn, cutii, decoraţiuni, pânză etc.) și să le oferi o notă personală. Mai mult, ceainăria Respiro vă întâmpină într-un ambient modern cu ceai și biscuiți din partea casei.

Circul Globus vă învită la un show de excepție. La Arena Magică veți păși într-o lume plină de fantezie și mister, în care totul este posibil. Spectacolul vă va surprinde cu fel de fel de trucuri de magie. Mai mult, veți fi încântaţi de măiestria jongleorilor, de forţa şi echilibrul acrobaţilor, de curajul şi eleganţa artiştilor la mare înălţime, de spectaculozitatea mersului pe sârmă şi de ghiduşiile clovnilor.

Dacă vreți să simțiți Bucuria Crăciunului, haideți la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Aici va avea loc un concert de colinde deosebit, cu invitați speciali. Pentru prima dată, Corul Bărbătesc CANTUS DOMINI concertează alături de o orchestră.

Pentru și mai multe evenimente, ateliere, târguri de Crăciun și alte asemenea, nu te sfii să accesezi calendarul KidsOut. Pur și simplu, weekendul 10-11 decembrie va fi unul memorabil.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut