Evenimente weekendul 19-20 noiembrie

Weekendul 19-20 noiembrie este „apretat” cu o mulțime de evenimente interesante, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Spectacole, festivaluri, ateliere și multe alte activități abia așteaptă să le descoperiți.

Târgul Gaudeamus continuă la Romexpo până pe 20 noiembrie și vă întâmpină  cu o multitudine de cărți și evenimente pentru toate vârstele.

Tot weekendul acesta, Teatrul Ţăndărică ridică cortina Festivalului Internaţional al teatrului contemporan de animaţie Impuls! La un spectacol interesant vă invită și teatrul Zurli. Astfel, weekendul acesta, la Hotel Caro – Sala Iorga, avem întâlnire cu năzdrăvanul Pinocchio, un personaj pe cât de haios, pe atât de neastâmpărat.

Un alt spectacol care cu siguranță îi va frapa atât pe pitici, cât și pe voi este Magic FairyTale. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, copiii învaţă trucuri hazlii şi formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru ca în lumea poveştilor totul este permis! Intrarea este liberă, iar prezența cu mic cu mare încurajată.

Un atelier interesant indiferent de vârstă este Spiridușii Moșului. Acesta este un atelier decoupage pentru copii, părinți și bunici, în cadrul căruia vom putea construi decorațiuni deosebite și cadouri personalizate pentru toți cei dragi.

Un atelier util atât copiilor, cât și părinților este Necesitatea întrebărilor. În cadrul acestuia copiii cu vârste între 5 și 12 ani sunt încurajați să se exprime liber, să descopere cu adevărat lucrurile cu care interacționează zi de zi și să găsească împreună răspunsurile pe care nu le au.

Cei mai mici dintre pitici, mai exact cei cu vârste până-n 5 ani, sunt invitați la spectacolul Fantezii din pălării. Pălării de diverse culori şi forme, de peste mări şi ţări şi din poveştile îndrăgite vă dau întâlnire la spectacolul lor!

Tot în weekendul 19-20 noiembrie se desfășoară numeroase cursuri de muzică, de dans sau limbă străine. Gama de activități este variată, astfel că vă puteți crea un sfârșit de săptămână fix pe măsura și gustul vostru.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut