Evenimente weekendul 3-4 decembrie

Primele zile de decembrie se anunță extrem de distractive, astfel că sunt o mulțime de evenimente în weekendul 3-4 decembrie, ideale pentru întreaga familie.

Sâmbătă este Dance Time pentru mămici și copii. Aici vom dansa mult pe diferite stiluri muzicale, de la clasic la modern şi vom pregăti câteva coregrafii pentru Moşul!

Pentru că se apropie Moș Nicolae, toți copiii între 4 și 10 ani sunt invitați la un atelier în cadrul căruia vor confecționa o cizmuliță lui Moș Nicolae. Mai mult, atmosfera de aici este întreținută cu colinde, pentru a intra în atmosfera sărbătorilor.

Dacă vă doriți un aranjament de Crăciun unic și deosebit, spiridușii moșului te ajută să îl confecționezi. Totodată, aici veți fi întâmpinați cu multă voie și parfum de brad.

Dacă vreți să intrați în atmosfera magică a sărbătorilor într-un mod relaxant și inedit, haideți la spectacolul de teatru Praful magic de Crăciun. Vizionând această piesă, copiii vor învăţa despre cum să facă propriile alegeri, să aibă răbdare, să fie generoşi, responsabili şi să privească dincolo de propriile dorinţe.

Dacă sunteți dornici de o faptă bună, atunci trebuie să știți că Opera Comică pentru Copii organizează a treia ediţie a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acţiune de colectare a jucăriilor din Bucureşti, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizaţi de la mai multe şcoli speciale, centre de plasament şi orfelinate.

Cei mai mici dintre pitici sunt invitați la atelierul Primul fulg de nea creat cu mâna mea. În cadrul acestuia, participanții cu vârste între 1 și 3 ani, dar și voi, dragi părinți, veţi asculta povestea unui fulg şi veţi avea ocazia să creaţi unu, doi sau poate trei fulgi chiar voi!

După cum observați, totul este cu și despre iarnă și sărbătorile din acest sezon. Așadar, nu rămâne decât să alegeți ceea ce vi se potrivește. Și mai multe recomandări pentru weekendul 3-4 decembrie sunt disponibile în calendarul de evenimente KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut