Filmul Lassie (1994)

Aveți chef de o seară liniștită în familie, în compania unui film bun? Paramount Pictures vă prezintă Lassie (1994), o producție cinematografică de aventură, potrivită pentru toată familia.

Lassie ne invită să descoperim povestea familiei Turner, alcătuită din tata, mama vitregă, micuța Jennifer și adolescentul Matt, care hotărăsc să renunțe la agitația de la oraș în favoarea sălbăticiei din Virginia.

Așa cum știți, mutările sunt extrem de dificile, mai ales pentru adolescenți care se obișnuiesc destul de greu în noul mediu, iar integrarea lor în diferite grupuri poate fi un adevărat coșmar. Același lucru i se întâmplă și lui Matt căruia îi este destul de greu să se acomodeze cu împrejurimile.

Vestea bună e că familia Turner va găsi un sprijin de nădejde într-un câine, care îi va ajuta să facă față tuturor schimbărilor survenite. Astfel, Lassie, un câine ciobănesc scoțian fără adăpost, devine parte din viețile lor. Mai mult, Matt va renunța la crizele adolescentine, maturizându-se extrem de repede cu ajutorul acestui câine și, mai ales, datorită loialității acestuia.

Povestea este extrem de emoționantă, dezvăluindu-ne legătura strânsă care se va forma între cei doi. Astfel, pe parcursul acțiunii, veți vedea cum ciobănescul scoțian îl protejează pe Matt de mârâitul unui lup, îl salvează dintr-o cascadă sau pur și simplu veți fi martorii afecțiunii și iubirii necondiționate dintre cei doi.

Finalul vă va umple cu sentimente frumoase și pozitive, iar la final veți realiza că tocmai ați privit povestea celui mai remarcabil câine de pe planetă.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut