Recomandări activități săptămâna 21-25 noiembrie

În săptămâna 21-25 noiembrie se anunță numeroase evenimente pentru părinți și copii, pe cât de utile, pe atât de interesante. Iată care sunt propunerile noastre pentru voi.

Festivalului Internaţional al teatrului contemporan de animaţie Impuls continuă și săptămâna aceasta, ținându-și porțile deschise până pe data de 28 noiembrie.

Pentru o discuție interesantă despre copilăria, educația și migrația în Europa Orientală, hai la Cine-dezbateri – „Drepturile copilului”. Proiectul regional a fost gândit ca o platformă de întâlniri şi schimburi de bune practici între specialiștii din Franţa, România, Bulgaria şi Moldova, având ca teme de dezbatere diferite subiecte educative: non-discrimarea, inegalităţile sociale, raportarea la şcoală, abandonul şcolar, copilăria în pericol, copilăria pierdută, copilăria în conflict cu legea.

Bufnița din Tei vă invită la Atelier de Automodelism. Acesta va conține  în fiecare lună 3 sesiuni teoretice/tehnice şi o sesiune de pilotaj/testare pe circuit. Antrenamentele se vor face pe un circuit special de competiţie cu o lungime de 12m, iar cursanţii vor avea ocazia să-și testeze abilităţile, îndemânarea şi curajul pilotând un Ferrari sau un Lamborghini … radiocomandate! Această activitate se adresează tuturor puștilor pasionați cu vârsta +8 ani.

Atelierul de creativitate al M. Ț. R. invită grădinițe, școli, licee, organizații nonprofit la: desenat, pictat, colaj textil și broderie, povești bricolate, teatru de umbre, croitorie și țesut, pictură pe sticlă, modelaj în argilă și ceară, ateliere de hârtie manuală și alte multe jocuri și jucării.

PlaYouth te invită la CineClub pentru copii și părinți. În cadrul acestui atelier vom pătrunde în lumea animată a Frumoasei Adormite. Mai mult, atât copiii, cât și părinții vor avea ocazia să își dezvolte cultura vizuală; să învețe cum să privească mai conștient, să fie atenți la detalii, muzică, personaje, culori și emoții; să își exprime impresiile despre filmele vizionate și să afle puncte diferite de vedere de la ceilalți copii; să își dezvolte simțul critic și abilitatea de a vorbi în public.

Calendarul de evenimente KidsOut îți pune la dispoziție și numeroase cursuri de sport, muzică, dezvoltare personală sau limbi străine. Așadar, oricare ți-ar fi gândurile pentru săptămâna 21-25 noiembrie, aruncă un ochi pe calendarul nostru de evenimente și alege ce se potrivește ție și familiei tale.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut