Recomandări de weekend: 4-5 iunie

E din nou vineri și un alt weekend plin de voie bună ne dă întâlnire. Gama de evenimente desfășurate este vastă și diversă, așa că ți-am făcut noi un mic inventar al acestora. Cu astfel de recomandări de weekend îți promitem că plictiseala nu te va vizita prea curând.

Sâmbătă o mulțime de evenimente ne fac cu ochiul și ne invită la activități variate și inedite. Ce zici de un atelier de confecționare a instrumentelor muzicale? Acesta e organizat în cadrul Bookfest și este accesibil gratuit tuturor kinderilor cu vârsta de minim 6 ani. Kidex, cel mai vesel târg pentru toată familia îți dă de asemenea întâlnire. Acesta se desfășoară în perioada 2-5 iunie și te întâmpină cu numeroase articole și servicii potrivite copiilor cu vârsta între 0-14, dar și părinților și viitoarelor mămici.

Tot în această zi, diverse ateliere sunt gata să stârnească curiozitatea și imaginația copiilor. Atelier de grădinărit, Atelier de reciclare cu îndemânare sau Aluat sărat, hai la modelat sunt doar câteva dintre exemple. Prin intermediul acestor tipuri de ateliere, cei mici nu doar că își vor pune creativitatea la treabă, dar vor lua contact cu o numeroase subiecte și activități prezente în viața și rutina oricărei persoane.

Pe lângă acestea, poți alege ca piticul tău să facă cunoștință cu aventurile lui Prichindel sau să savureze spectacolul cu Nino în Vacanță.

Duminică mai ai o șansă în cazul în care nu ai apucat să ajungi la Kidex și Bookfest. Pentru cei mai mici pitici, cei cu vârste între 2 și 4 ani, recomandăm cu drag spectacolul-atelier Povestea puiului de arici.

Puștii, în funcție de propriile pasiuni, pot opta pentru cursuri de dans, de fotografie sau de tenis.

Restul timpului rămas îl investim în momente frumoase cu toată familia. O rundă de bucătărit, o plimbare în parc sau o zi la piscină vă vor aduce mai aproape unii față de ceilalți, completând perfect recomandările de weekend de mai sus.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut