Recomandări evenimente 25-26 noiembrie

Ultimul weekend de toamnă este extrem de antrenant, astfel că în cele două zile, 25-26 noiembrie, o mulțime de activități inedite ne așteaptă.

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație – ImPuls continuă până pe 28 noiembrie. Așadar, nu pierdeți un eveniment inedit de teatru care se va desfășura pe cele 2 scene ale Teatrului Țăndărică.

Virgil Ianţu vă invită copiii la o nouă ediţie a cursului Copiii spun, în care aceştia învaţă, prin diverse exerciţii transformate în joc, cum să–şi dezvolte încrederea în sine, să vorbească liber şi corect în public, să–şi gestioneze emoţiile şi să–şi construiască drumul spre succes.

Târgul cu lucruri de la copii pentru alți copii vă invită la… shopping. La târg sunt comercializate produse de calitate, curate, în perfectă stare, obiecte dornice să fie iubite şi folosite din nou.

Teatrul Zurli vă invită să descoperiți una din cele mai frumoase poveşti din folclorul tradiţional românesc – Fata Babei şi Fata Moşneagului. Povestea este adaptată în stilul Zurli, astfel că interactivitatea, costumele colorate și prietenoase și voia bună vor face deliciul acestui spectacol.

În acest weekend, la Journey Pub sunteți invitați toți cu puști de minim 5 ani. Aici vom descoperi un joc inedit – Sezonia – creat de Karin Şerban şi frumoasa ei familie. Așadar, joaca, relaxarea și voia bună vor face parte din program.

Vrei să descoperi o lume fascinantă, plină de încântare și mister? Atunci hai la Arena Magică, un show excepțional desfășurat la Circul Globus. Spectacolele vor fi extrem de variate și surprinzătoare, iar copiii se vor bucura de vederea multor animale şi păsări care mai de care mai frumoase, mai elegante şi mai inteligente: cai, cămile, lame, struţi, papagali, câini, ponei şi maimuţe.

Fluturi şi oameni este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Astfel, aici veți descoperi un spectacol plin de culoare, care vă va purta de pe un tărâm pe altul și care vă va ține cu sufletul la gură până la final.

Dacă puștiul tău, mai  mare de 9 ani, este pasionat de filme, atunci hai la CinePolska, un festival de filme polonez. În cadrul acestuia, veți putea urmări filmul de aventură „Clubul hoinarilor și secretul bunicului Ieronim” – o poveste care va determina orice copil să nu mai petreacă timp în exces la calculator.

Evenimentele din perioada 25-26 noiembrie sunt mult mai numeroase și variate. Așadar, vă invităm să consultați calendarul KidsOut pentru a le descoperi.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut