Recomandări evenimente 28 noiembrie – 2 decembrie

Pentru că în săptămâna 28 noiembrie – 2 decembrie weekendul începe încă de miercuri, trebuie să vă programați timpul liber pe măsură.

Propun să începem săptămâna cu ceva mișcare și să mergem la cursuri de tenis. Acestea sunt organizate de Clubul Sportiv Sud Arena, afiliat la Federația Română de Tenis, cursurile desfășurându-se pe diverse niveluri: de inițiere, perfecționare și performanță în tenis.

La Muzeul Țăranului Român creativitatea este în toi. Astfel, atelierul de creativitate de aici invită grădinițe, școli, licee, organizații nonprofit la: desenat, pictat, colaj textil și broderie, povești bricolate, teatru de umbre, croitorie și țesut, pictură pe sticlă, modelaj în argilă și ceară, ateliere de hârtie manuală și alte multe jocuri și jucării.

Tot în această săptămână, putem participa la atelierul creativ Tradiții Românești. Atelierul se adresează piticilor între 2 și 5 ani, iar în cadrul său copiii vor învăța să făurească păpușele din linguri de lemn și vor descoperi obiceiuri populare într-o atmosferă plină de căldură și culoare.

Târgul iernii din Herăstrău – în parcarea și în interiorul Berăriei H – ne întâmpină cu o mulțime de produse, de la tot felul de lucruri handmade și obiecte tradiționale, până la haine chic, jucării sau bunătăți de sezon.

Târgul de Crăciun București se va deschide pe 1 decembrie, desfășurându-se pe toată durata acestei luni. Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste.

Pentru că deja v-am introdus în atmosfera sărbătorilor de iarnă, vă propunem un atelier cu același suflu. Povești de iarnă pentru pitici oferă copiilor puțin din deliciul sărbătorilor și momentelor magice de iarnă. Acest atelier se va desfășura o dată/săptămână, pe tot parcursul lunii Decembrie.

Tot în această săptămână vă invităm Să călătorim în jurul lumii : 3rd stop: Spania! În cadrul acestui atelier copiii au șansa să ia contact cu o altă cultură despre care să descopere cât mai multe lucruri noi: cele mai uzuale expresii și cuvinte din limba spaniolă, cele mai importante orașe și muzee sau să se distreze învățând dansuri și cântece din cultura spaniolă.

După cum observați, săptămâna 28 noiembrie – 2 decembrie e colorată cu o multitudine de evenimente interesante, gata să ofere bucurii întregii familii. Și asta nu e tot, pentru și mai multe activități inedite, consultați calendarul KidsOut!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut