Recomandări evenimente weekendul 22-23 octombrie

Tu ți-ai făcut planuri despre cum să-ți petreci acest sfârșit de săptămână? Uite câte evenimente distractive și educative se desfășoară în weekendul 22-23 octombrie, potrivite pentru copii, dar și pentru părinți.

Toate mămicile sunt invitate la un atelier de time management. În cadrul acestora veți învăța cum să vă organizați mai eficient în rolurile de mamă, femeie și soție sau cum să găsiți un echilibru între viața personală și cea profesională.

Puștii între 8 și 14 ani, pasionați de tehnologie, sunt invitați să participe la cel mai tare program de educație digitală din România, IT Knowledge. Acesta cuprinde mai multe cursuri interactive, menite să-i introducă pe participanți în era tehnologiei. Temele și modul de abordare au ca scop o integrare de top a curioșilor în acest domeniu actual.

Și pentru că viața oricărui pitic e presărată cu magie, hai la un spectacol pe cinste: Fantasmio. Praf magic, comedie, iluzionism și multe trucuri uimitoare vor capta atenția tuturor participanților, indiferent de vârstă.

Pentru că Halloween se apropie, iar deghizarea este una din pasiunile oricărui copil, hai la Halloween Art pentru copii și părinți. Alături de cei mici, veți sculpta dovleci sau veți crea diverse decorațiuni specifice pentru această sărbătoare, prin arta origami.

La Berăria H, weekendul acesta sunteți invitați în lumea Micului Prinț. Haideți să savurați cu mic, cu mare o adaptare interactivă după povestea de A. de Saint-Exupery.

Pisicile aristocrate vă invită la teatrul de păpuși. Arena Kids în colaborare cu EasyPlay Evenimente organizează un spectacol muzical cu papuși, potrivit pentru toți piticii.

Weekendul 22-23 octombrie se anunță unul pe cinste, mai ales când decizi să petreci timpul frumos și distractiv, alături de puștiul tău. Pentru mai multe evenimente sau pentru vizualizarea acestora în funcție de orașe, nu ezita să consulți calendarul KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut