5 Călătorii pe care să le faci înainte să devii părinte

Cu siguranță, după ce devii părinte, călătoriile cu copiii au savoarea lor, însă există unele călătorii mai „aventuroase” pe care ar fi bine să le experimentezi, înainte de această etapă a vieții tale.

Odată cu nașterea primului copil, prioritățile noastre de călătorie se schimbă. Nu putem chiar să spunem că aventura și bebelușii/ copiii mici merg mână-n mână. Odată ce intri în clubul părinților, relaxarea și distracția îmbracă o altă haină atunci când decizi să pleci în vacanță și cu piticul tău. Desigur că nu insinuăm că astfel de vacanțe nu pot fi unele pe cinste, însă există unele destinații în care ar fi mai bine să ajungi înainte să devii mămică sau tătic. Mai ales dacă ești un spirit libertin.

Destinații de călătorie recomandate înainte să devii părinte

  • Islanda – există o mulțime de lucruri de făcut cu copiii în această țară, însă dacă sunteți dornici de puțină adrenalină, e mai bine să vizitați Islanda înainte să deveniți părinți. Optează pentru scufundări în fisura Silfra (plasată exact între plăcile continentale nord-americane și cele eurasiatice). De asemenea, poți urca la vulcanul Thrihnukagigur sau explora o peșteră de gheață. La sfârșitul aventurilor, relaxează-ți mușchii în bazine geotermale și saune.
Islanda

Islanda

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut