6 motive întemeiate pentru a pleca în vacanță cu un copil mic

Speriați? Înspăimântați de ce lucruri trebuie să luați la drum? Vă întrebați „la ce bun?” Din contră, vacanțele cu un bebeluș sunt prilejul perfect pentru a vă relaxa și a vă recupera într-o manieră diferită! Vă spunem imediat de ce afirmăm acest lucru.

Am așteptat-o tot anul și iată că în sfârșit a venit: vacanța! Dar înainte de a pleca în vacanță cu un bebeluș, majoritatea tinerilor părinți își pun o sumedenie de întrebări, unele existențiale: este pregătit cel mic de drum? Ce destinații de vacanță sunt cele mai bune pentru bebe? Ce mijloc de transport ar fi mai bun pentru cel mic? Mai mult de 2 ore de mers în mașină/ tren/ avion nu sunt prea solicitante pentru el? Mâncare pregatită dinainte sau borcănașe cumpărate din comerț?

Acest amalgam de întrebări și frici de părinte determină multe dintre cupluri să se gândească cu groază la ceea ce ar trebui să fie cea mai relaxantă perioadă din an pentru ei!

Pentru a înceta să mai priviți cu teamă o astfel de experiență, vedeți partea bună a lucrurilor!

De ce să pleci în vacanță cu cel mic

  1. Pentru a schimba locația

Atunci când avem un nou-născut (bine, să spunem, mai mic de un an), faptul de a mai ieși din casă și a mai vedea și altceva, constituie în general, o perspectivă îmbucurătoare. Acest prim an are cam același ritm pentru cel mic si aceeași logistică, așa că ieșirile sunt foarte rare.

  1. Pentru a face și altceva decât sarcinile de zi cu zi

Un nou mediu vă va permite o schimbare de perspectivă, de idei, de eliberare de anumite sarcini cotidiene. Dacă aveți posibilitatea, alegeți un loc care dispune de servicii hoteliere, astfel încât să evitați curățenia și făcutul patului. De altfel, puteți comanda mâncare la un restaurant sau chiar în cameră, profitând astfel de un mic răsfăț.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut