Top 3 destinații din Europa, pentru vacanța cu copiii

Dacă îți place să călătorești cu toată familia și ești în căutare de destinații „kids friendly”, noi îți venim în ajutor cu câteva sugestii. Castelele de basm, cele mai vechi grădini zoologice din lume, parcuri de distracții, muzee și restaurante primitoare pentru toată familia sunt doar câteva dintre mijloacele de amuzament existente în cele 3 destinații recomandate.

  1. Copenhaga, Danemarca este prima destinație pe lista noastră din mai multe motive. Castelele parcă desprinse din cele mai frumoase povești, peisaje absolut superbe, clădirile colorate într-un mod fabulos și o cultură în care copiii și adulții sunt tratați de la egal, la egal sunt doar câteva dintre acestea. Găzduind cele mai vechi 2 parcuri de distracție din întreaga lume (Bakken și Trivoli Gardens), Copenhaga se va transforma cu siguranță într-un oraș în care vei vrea să stai pentru totdeauna. Acvariul național al Danemarcei, „Planeta albastră”, va impresiona toți părinții și copiii deopotrivă, cu pereții imenși de apă și cele peste 20.000 de animale. Pe lângă toate acestea, în această capitală europeană vei găsi și unul dintre cele mai mari și cele mai vechi muzee deschise în aer liber, Frilandsmuseet, precum și o mulțime de parcuri în care cei mici își vor putea consuma energia în siguranță.
  2. Amsterdam, Olanda. Când spui „Amsterdam”, cu siguranță „kids friendly” nu e primul lucru care îți vine în minte. În ciuda acestui lucru, există numeroase atracții care pun acest oraș pe lista noastră de destinații pentru vacanță. Un mediu prietenos pentru mersul pe bicicletă, odată ajunși aici, puteți opta pentru închirierea unor vehicule de acest gen pentru a vă bucura de o explorare mai în amănunt, pedală cu pedală. 🙂 Dacă ați ales Amsterdam, atunci nu trebuie să ratați muzeul Tropen, al cărui acoperiș este transformat vara într-o plajă. Vondelpark este cel mai cunoscut parc din acest oraș, fiind ideal pentru toată familia. Printre numeroase atracții, acest include bazin pentru copii, loc de joacă pentru aceștia și un loc special în care voi vă veți putea savura liniștiți cafeaua. Nu rata nici Muzeul Nemo, dacă piticul tău e pasionat de științe. Pe lângă acesta, dacă timpul îți permite, dă o fugă și până la muzeele Anne Frank și Van Gogh.
  3. Paris, Franța. Dacă primele 2 destinații au fost mai neconveționale și nu v-ați fi așteptat să fie atât de friendly pentru pitici, Parisul cu siguranță se află pe lista voastră scurtă cu destinații de vacanță. Cunoscut mai mult pentru romantismul care plutește în aer, acest oraș are numeroase atracții care vor fi pe placul tuturor, indiferent de vârstă. În timp ce tu arzi de nerăbdare să te bucuri de priveliștea încântătoare din Turnul Eiffel, copiii se vor îndrăgosti de toate dulciurile franțuzești existente în patiseriile și brutăriile de la fiecare colț de stradă. Grădina Luxemburgului este un loc în care cei mici se vor distra pe cinste. Aici vor putea participa la curse cu barca sau pot încerca faimosul carusel. Dacă vremea urâtă vă vine în întâmpinare, nu o lăsați să vă demoralizeze. Există o mulțime de muzee și galerii care abia așteaptă să le descoperiți, unde accesul copiilor este complet gratuit.

Deci? Pentru ce destinație de vacanță te-ai decis?

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut