Activități haioase pentru zile de naștere

Zilele de naștere ale copiilor trebuie să fie memorabile. Această zi este una specială pentru pitici, iar petrecerile organizate în acest sens trebuie să fie din ce în ce mai reușite pe măsură ce trec anii.

Astfel, dacă ziua copilului tău se apropie și ești în căutare de activități haioase care să aducă zâmbete pe fețele tuturor invitaților, iată care sunt recomandările noastre.

Copiii adoră dezordinea. Oricât le-ai spune să fie cuminți și să păstreze curățenia, acest lucru este aproape imposibil. Astfel, decât să te poziționezi contra lor, amintindu-le să nu se murdărească, să nu verse suc pe jos, să nu facă firimituri, bla, bla, bla, cu siguranță nu îi vei ajuta să se bucure de petrecere. Mai bine devino aliatul lor. Provoacă-i la distracție făcând mizerie. Whaaaat? Asta e reacția ta, cu siguranță… Ei bine, nu e chiar așa grav. Petrecerea va fi mult mai amuzantă dacă le oferi această libertate.

Ce spui dacă îi provoci la o bătaie cu vopsea? Ideea este nemaipomenită dacă dispui de o curte. Dacă „te ține” să o pui în practică și în casă, îți recomandăm să îmbraci o cameră complet în folie. Astfel, pereții și podeaua vor fi în siguranță.

Cumpără niște vopsea specială, care se curăță ușor de pe piele, pune-o în sticluțe, și găurește dopurile. Atunci când vei invita copiii, menționează de această activitate părinților și roagă-i să îi îmbrace pe cei mici în niște haine mai vechi sau în costume de baie. După ce v-ați distrat suficient sau pur și simplu ați terminat vopseaua, oferă-le prichindeilor niște prosoape curate și invită-i la… curățat. 🙂

Dacă vopseaua nu e suficientă pentru cei mici, poate o „bălăceală” în nămol le va veni de hac. Într-o piscină gonflabilă, amestecă niște pământ cu apă și dă startul distracției.

Dacă totuși aceste idei sunt prea „îndrăznețe”, ce spui dacă profiți de o bălăceală normală cu apă? Însă propun să o facem mai specială. În acest sens, tot ce trebuie să faci este să cumperi baloane de diferite culori, forme și dimensiuni și, cu ajutorul unei pâlnii, să le umpli cu apă. Împrăștie-le în toată curtea sau leagă-le cu o funie astfel încât să stea suspendate în aer, iar când cei mici vor avea nevoie de o „răcoreală” tot ce trebuie să facă este să spargă un balon. 🙂

Spuma Party este o altă idee. Însă dacă dorești să aduci toată spuma la tine acasă, îți recomandăm să închiriezi niște tunuri de spumă de la firme specializate în acest sens.

Aceste idei de petreceri sunt ideale pentru școlari și liceeni. Singurele trăsături comune pe care toți invitații de la party trebuie să le aibă, sunt curajul și pofta de distracție.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut