Cum să sărbătorești zilele de naștere vara

De mică, unul dintre regretele mele este că nu am fost născută vara. Mi se pare anotimpul perfect pentru cele mai reușite petreceri pentru zilele de naștere și, evident, pentru cele mai frumoase cadouri.

Deși în trecut să organizezi o petrecere în acest anotimp cu toți colegii era destul de greu, pentru că telefoanele erau destul de rare și era cam greu să iei legătura cu părinții, în prezent lucrurile s-au schimbat. Comunicarea este la îndemâna oricui, așa că poți vorbi din timp cu părinții colegilor copilului tău, pentru a te asigura că sunt cu toții în oraș la data petrecerii.

Pentru că ai pus la punct „problema” invitaților, acum este momentul să vezi ce poți face pentru ca petrecerea să fie una de neuitat. În acest sens, iată câteva idei simple, dar de impact, care te vor ajuta să-i pregătești kinderului tău o surpriză pe cinste.

  • Picnic în parc. Pentru că vremea ne permite, de ce să nu ne bucurăm de soare și de timpul petrecut în aer liber? Astfel, îți recomandăm să pregătești coșul cu merinde și să pleci cu piticii în parc. Apelând la această variantă de petrecere, vei scăpa de „deranjul” făcut acasă. Vă puteți instala lângă un loc de joacă, la umbră, pentru ca activitățile să fie din cele mai diverse. Bineînțeles, nu trebuie să uiți de bucatele cu specific de sărbătoare. Poți face un candy bar pentru pitici cu câteva dulciuri, dar și cu fructe de sezon, precum pepnele roșu și cel galben. De băut poți face limonadă sau smoothie-uri, iar ca o gustare vor merge extrem de bine sendvișurile sau poți comanda o pizza. În funcție de dispoziția piticilor, puteți fie să stați tolăniți la umbră și să citiți povești, sau vă puteți juca cu mingea rațele și vânătorii sau orice alt joc care să îi implice pe toți.
  • Dacă stai la casă și dispui de o curte spațioasă, atunci aceasta este ideală pentru a sărbători ziua de naștere a copilului tău. Aici puteți juca jocurile clasice ale copilăriei – șotron, elasticul, rațele și vânătorii – sau poți face o petrecere tematică. De exemplu party în pijamale, iar distracția și joaca se vor întinde până noaptea. Mai pe seară, după atâta joacă și zbenguială, un maraton de filme pentru copii sau desene animate, sub cerul liber, va fi binevenit.
  • Tot o petrecere tematică ideală pentru vară este pool party. Nu e nimic dacă nu ai o piscină, poți apela la una gonflabilă. Astfel, anunță că dress code-ul este costumul de baie și lăsați distracția să curgă. În acest sens, poți face un decor pe măsură. Întâmpină invitații cu ghirlande hawaiene, ochelari de soare și… pistoale cu apă. Puțină răcoare va fi pe placul tuturor. Poți de asemenea să prepari soluție pentru bule de săpun. Cu siguranță aceasta va fi o atracție pentru toți prichindeii. A, și nu uita cât de importantă este hidratarea pentru copii. În acest sens, le poți oferi apa combinată cu zeama a diverse fructe: portocale, grefe sau lămâi.

Din punctul meu de vedere, vara este atât de ofertantă, încât cele mai frumoase petreceri pentru zilele de naștere sigur se desfășoară în acest sezon. Așadar, nu-mi rămâne decât să vă doresc și vouă o petrecere pe cinste!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut